Izvor: Srbija danas arhiva vesti 09.04.2019

Predsednik Vučić u poseti Mostaru: Ne plašim se nasilnika, na vlast se dolazi izborima (foto/video)

Srbija danas 09.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Mostaru gde prisustvuje svečanom otvaranju 22. Međunarodnog sajma privrede na kome učestvuju i kompanije iz Srbije. Predsednik Vučić u Hramu Svete Trojice u Mostaru - Markova crkva je jedna od naših… »

Jeziva poruka na fejsbuku! Upućene pretnje smrću Vučiću i Srbima sa KiM - "Svima samo po metak u čelo!" (foto)

Srbija danas 09.04.2019
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić objavio je na svom fejsbuk nalogu da su poslednji incidenti uznemirili Srbe na KiM, a na to je izvesni Dragan Kostić reagovao objavom da predstavnici Srba u Haradinajevoj vladi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Đukanović pada u maju! Otkriveno koja evropska zemlja obustavlja podršku Milu

Srbija danas 09.04.2019
Premijer Duško Marković je postao potpuno nebitan igrač u vrhu crnogorske vlasti, a Milo Đukanović i njegov kabinet su preuzeli potpunu kontrolu nad državom i oni rukovode spoljnom i unutrašnjom politikom u državi, poručio je Duško Knežević… »

Vučić doputovao u Mostar: Obilazak Saborne crkve Svete trojice

Srbija danas 09.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas pre podne u Mostar, gde će prisustvovati otvaranju Međunarodnog sajma privrede. Predsednik Srbije je nešto posle 9.30 sleteo na mostarski aerodrom. NA NIŠANU LAZANSKOG! Evo šta je SUŠTINA VOJNE… »

Ruski ekspert razotkrio plan Pentagona: "Na Balkanu imaju jedan cilj, zna se ko će ih sprečiti"

Srbija danas 09.04.2019
Sjedinjene Američke Države proširuju svoje prisustvo na Balkanu i formiraju svojevrsni jugoistočni bastion, narednih godina oni će nastojati da se oslobode "pogubnog uticaja" Rusije, Turske i Kine i da potisnu Evropsku uniju, izjavio je viši naučni… »

Uhapšen jedan od najtraženijih begunaca Hrvatske u Srbiji! (foto)

Srbija danas 09.04.2019
Zajedničkom akcijom timova za potrage za beguncima Hrvatske i Srbije, na srpskoj teritoriji uhapšen je duogodišnji begunac kojeg potražuje hrvatska policija Darjan Ješovnik, saopštio je MUP Hrvatske. Ješovnik je uhapšen zajedničkom akcijom… »

Neka nas čuje KFOR! Vojska Srbije izdala jasno saopštenje!

Srbija danas 09.04.2019
Vojska Srbije neće dozvoliti nikakve pokušaje državnog udara i upozorava da bi svi koji ga najavljuju i traže trebalo da odgovaraju u skladu sa zakonom, saopšteno je danas posle zajedničke sednice Kolegijuma Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. -… »

Nastavlja se špijunski "rat" hrvatske I slovenije: Povlačenje ambasadora,protesne note,međusobna optuživanja...

Srbija danas 09.04.2019
lovenački premijer Marjan Šarec sazvao je za danas po podne hitnu sednicu slovenačkog saveta za nacionalnu bezbednost zbog navodnog delovanja hrvatske SOA u Sloveniji. Hrvatski ambasador je tim povodom pozvan na razgovor u slovenačko Ministarstvo… »

Kraj dileme: Mikrosoft konačno potvrdio da smo sve vreme bili u pravu u vezi ovoga!

Srbija danas 09.04.2019
Mnogi kompjuteraši će se samo zlobno nasmejati! Zaboravite priče svih tehnoloških eksperata o tome kako je od velike važnosti da koristite ,,safety remove" ili sigurno uklanjanje USB-a iz vašeg računara, jer je Mikrosoft upravo potvrdio da to nije… »

Šok: Ova evropska država uvodi najstrože internet zakone - Totalna cenzura u najavi?

Srbija danas 09.04.2019
Surovo! Velika Britanija imaće najoštrije internet zakone na svetu, poručili su britanski ministri, dok je britanska vlada istovremeno podržala kampanju Dejli Telegrafa o zakonskoj obavezi zaštite dece na internetu. Ministar kulture Džeremi Rajt i… »