Повезане вести

Шешељева рафална паљба! Милојку Пантићу неће бити добро после овог твита лидера радикала

Шешељева рафална паљба! Милојку Пантићу неће бити добро после овог твита лидера радикала

Србија данас 09.04.2019
Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ од раног јутра сипа претње и увреде преко свог налога на Твитеру! У једном од твитова обраћа се колегиници из скупштинских клупа Александри Јерков (36) која је посланица Демократске… »
Најновије информације! Мира Марковић у критичном стању, наредна 24 сата пресудна - Марко нон-стоп поред ње

Најновије информације! Мира Марковић у критичном стању, наредна 24 сата пресудна - Марко нон-стоп поред ње

Србија данас 09.04.2019
Према последњим информацијама од јуче преподне, ситуација Мирјане Марковић се наводно благо погоршала, а лекари наводе да би наредна 24 сата могла бити и пресудна. Мира Марковић, супруга Слободана Милошевића, налази се у болници… »
Хоће ли неко реаговати што ми ратни злочинац прети? Огласила се Александра Јерков после низа увреда које јој је упутио…

Хоће ли неко реаговати што ми ратни злочинац прети? Огласила се Александра Јерков после низа увреда које јој је упутио…

Телеграф 09.04.2019
Уопште ме не интересују његове увреде, он мене не може увредити, интересују ме само кривична дела на која институције не реагују - написала је посланица Демократске странке на Твитеру. После претњи које је Војислав Шешељ путем… »
Вучић допутовао у Мостар: Обилазак Саборне цркве Свете тројице

Вучић допутовао у Мостар: Обилазак Саборне цркве Свете тројице

Србија данас 09.04.2019
Председник Србије Александар Вучић допутовао је данас пре подне у Мостар, где ће присуствовати отварању Међународног сајма привреде. Председник Србије је нешто после 9.30 слетео на мостарски аеродром. НА НИШАНУ ЛАЗАНСКОГ! Ево… »
Шешељ упутио претње и увреде Александри Јерков: "Намазаћу те катраном и уваљати у перје да се види ко је главна гуска…

Шешељ упутио претње и увреде Александри Јерков: "Намазаћу те катраном и уваљати у перје да се види ко је главна гуска…

Телеграф 09.04.2019
Александра Јерков тврди да ми Александар Вучић гарантује да ми неће фалити ни длака с главе, ја Александри Јерков гарантујем да ће њој нестати све длаке са главе - написао је лидер радикала на Твитеру. Лидер Српске радикалне… »
На нишану Лазанског! Ево шта је суштина војне моћи Србије (видео)

На нишану Лазанског! Ево шта је суштина војне моћи Србије (видео)

Србија данас 09.04.2019
Прва нова батерија самоходних хаубица калибра 155 милиметара у власништву Војске Србије (ВС) дејствовала је на полигону. Те хаубице су нова убојна средства у поседу ВС, а о томе шта се све још ради на пољу модернизације српске… »

Вести дана »