Izvor: RINA arhiva vesti 02.05.2019

Odlučujuća utakmica za FK „Borac” u nedelju

RINA 02.05.2019
Čačak - Fudbalski klub „Borac” u nedelju na svom terenu igra odlučujuću utakmicu u poslednjem 37. kolu Prve lige Srbije, kada će dočekati ekipu FK „Novi Pazar” u 16:00 časova.… »

Čačak trči 10. maja

RINA 02.05.2019
Čačak - U Čačku će 10. maja biti održana jedinstvena sportska manifestacija pod nazivom „Čačak bez granica i atletska kraljica”, na kojoj se očekuje više hiljada učesnika. Zbog velikog interesovanja Čačana za učešće u međunarodnoj… »

Zečević: Spremni dočekujemo nove padavine

RINA 02.05.2019
Čačak - Obilne padavine proteklih dana nisu izazvale veće probleme na teritoriji grada Čačka. Prema rečima načelnika Štaba za vanredne situacije u Čačku Bratislava Zečevića iako je palo dosta kiše nigde nije bilo zadržavanja vode. „Odmah… »

Rastavljeni u Sastavcima svi zajedno, najboljima dva miliona u asfaltu

RINA 02.05.2019
Priboj - Duže od pola veka, svakog 1. maja, na tromeđi Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, održavaju se Omladinske seoske igre „Sastavci” gde je glavna premija dva miliona dinara, ali za infrastrukturne radove na teritoriji one mesne zajednice… »

Čačanski protivgradni strelci spremni za „crne” oblake

RINA 02.05.2019
Čačak - Dragan Milovanović iz Prijevora već 15 godina brani nebo i čuva voćnjake u nekoliko čačanskih sela gde se izvoz voća meri milionima evra. Početak sezone dočekao je sa 12 protivgradnih raketa, ali je pitanje da li će to biti dovoljno.… »

Nemaš miraz – nemaš muža: Evo kako su se devojke spremale za udaju

RINA 02.05.2019
Guča – I dok se danas devojke ne udaju jer mnogo biraju ili puno rade, pre pola veka bilo je malo drugačije. Stasale za zajednicu, mlade dame nisu mogle ući u brak bez – miraza! Kad je sa mladenačkim velom preko glave Vinka Vlačić napuštala… »