Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 09.05.2019

Javni čas maturanata

Jugmedia 09.05.2019
Maturanti vranjske Gimnazije će u ponedeljak 13. maja u 19 sati, u Domu Vojske održati javni čas koji ima za cilj da teorijsko znanje učinimo funkcionalnim i instrumentalnim sa preventivnim delovanjem u svakodnevnom životu. Oni će na ovaj način… »

Otvoren Capitol park, Leskovčani pazare kao da je džabe (VIDEO)

Jugmedia 09.05.2019
Ovaj četvrti po redu ritejl park u Srbiji Posejdon grupe iz Velike Britanije, pretvoren u moderni tržni centar na mestu gde je bila napuštena i ruinirana fabrika, otvoren je danas u prisustvu velikog broja Leskovčana, koji su zauzeli radnje i pre… »

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u ponedeljak u Leskovcu

Jugmedia 09.05.2019
Crveni krst Leskovac organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u zgradi starog ureda u prostorijama Crvenog krsta. Akcija će se održati u ponedeljak 13. maja od 11 do 16.30 časova. “Mole se davaoci krvi da se odazovu ovoj akciji”, poručuju iz… »

Desetine jugoslovenskih giganata i preduzeća biće prodato u maju

Jugmedia 09.05.2019
Prodaja više desetina preduzeća u Srbiji koja su u stečaju, zakazana je do kraja ovog meseca, a među njima je prodaja hotela Vranje čija početna cena kreće od 95 miliona dinara ili nešto više od 820.000 evra. Javno nadmetanje zakazano je za 14… »

Doktor nauka u 28. godini

Jugmedia 09.05.2019
Miloš Nikolić nekada je bio asistent na Visokoj školi primenjenih strukovnih studija u Vranju, a sada menadžer Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo PEP Beograd, sa samo 28. godina nedavno je odbranio doktorsku disertaciju na Megatrend… »

Vlasotince za dva meseca dobija još jedno igralište, apel roditeljima da poštuju oznake

Jugmedia 09.05.2019
Dečje igralište za koje je mobilijar i opremu opštini Vlasotince donirala kompanija Biersdorf nakon pobede u glasanju za Nivea igrališta, biće izgrađeno za dva meseca, najavio je pomoćnik predsednika opštine Vlasotince Vladimir Kocić. “Vrednost… »

Ispovest zavisnika sutra u Leskovačkom kulturnom centru

Jugmedia 09.05.2019
Odbor za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti grada Leskovca u saradnji sa Gradskim savetom roditelja i učenicima Medicinske škole, održaće u petak 10. maja predstavu „Ispovest zavisnika“ u Kamernoj sali Leskovačkog… »