Izvor: Alo arhiva vesti 16.05.2019

Roditelji nesrećnog mališana sumnjaju da je njihov sin baš tu zatrpan! Cela Žepča se okupila da traži njegovo telo…

Alo 16.05.2019
Potraga za dečakom iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, nastavljena je danas, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Meštani Begovog Hana potpomognuti spasilačkim ekipama pretražuju korito Bosne s ciljem… »

Bahati sinovac Milo Đukanović ga je zakinuo za 2 miliona evra: Kosti mog đeda bacili iz grobnice da bi svom ocu napravili…

Alo 16.05.2019
Milan Đukanović (94), stric Ace Đukanovića, vlasnika Prve banke Crne Gore, i Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore, optužuje svoje sinovce da su pokušali da mu otmu porodičnu grobnicu u nikšićkom naselju Kočani da bi u njoj sahranili svog… »

Traže ga zbog ubistva, sumnja se da je direktno umešan!

Alo 16.05.2019
Bosna i Hercegovina raspisala je interpolovu poternicu za Benedijem Đukanovićem, osumnjičenim da je učestvovao u atentatu na banjalučkog biznismena Slavišu Krunića, njegovog pratioca Žarka Pavlovića i ranjavanje Gorana Ilića. Poternica je… »

Parlament sprema novi zakon, Srbi se žestoko opiru, neće da budu topovsko meso!

Alo 16.05.2019
Predstavnici opozicionog Demokratskog fronta ocenili su danas tokom rasprave u crnogorskom parlamentu da će crnogorski vojnici ukoliko se usvoje izmene Zakona o vojsci postati topovsko meso, dok su poslanici vladajuće Demokratske partije socijalista… »

Radoju se lekari bore za život! Napadač ga sustigao na parkingu, pa krenuo krvnički da ga udara!

Alo 16.05.2019
Riječka policija kao napadača je identifikovala Iliju Glavića (48). Radoje Petković (63), potpredsednik Veća srpske nacionalne manjine Grada Kastva i građevinski preduzetnik, brutalno je pretučen 24. aprila ispred jednog kafića u Viškovu i još… »

Ekspertska misija iz EU stiže u Crnu Goru - imaju samo jedan cilj!

Alo 16.05.2019
Eksperti EU će razgovarati sa predstavnicima Uprave carina, policije, tužilaštva i tržišne inspekcije, a biće organizovana i posjeta "Luci Bar" i slobodnoj trgovačkoj zoni. U Crnoj Gori će do petka boraviti ekspertska misija Evropske unije za… »

Ustaše brutalno isprebijale migrante na granici! Tukli ih palicama i izlomili im mobilne telefone! (uznemirujući video)

Alo 16.05.2019
Iz šume izlaze graničari s hrvatskim unifromama i grupa od 30 osoba s ruksacima i pokrivačima. Graničari ih zaustavljaju i vraćaju prema Bosni. VIDEO MOŽETE POGLEDATI Razgovarali su migrantima koji su im rekli da su ih graničari vratili s hrvatske… »

Ivanka otišla u Nemačku, a onda je iznenada postala milionerka! Svi su ostali u čudu kad su videli šta je uradila sa…

Alo 16.05.2019
Ivanka Čugura iz Štutgarta je 2006. godine iznenada nasledila milionsko nasledstvo. Ali, umesto da zadrži novac za sebe, odlučila je da osnuje Fond iz kojeg će se novac trošiti u humanitarne svrhe. Ivanka je iz Hrvatske u Nemačku otišla 1972… »

Elda je uzela pare i pobegla sa svoje svadbe, sada je bivšem mužu rodila sina i sve raznežila porukom na Fejsbuku! (foto)

Alo 16.05.2019
Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca dobila je svoj epilog. Ona je na Facebooku objavila da je postala majka. Reč je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobegla sa svadbe sat pre ponoći… »

Automobil izleteo sa kolovoza i udario u stub, muškarac poginuo na mestu, a onda su na rasute delove naletela kola vlade…

Alo 16.05.2019
Teška saobraćajna nesreća! U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati na autoputu Beograd-Niš, poginuo je muškarac star oko 30 godina, saznaje "Alo!". Nesreća se dogodila na delu put Grocka-Begaljičko brdo, kada je… »