Zabava arhiva vesti 16.05.2019

Spakovao vreće, slomio prozor i pobegao iz Zadruge: Karađorđe više nije mogao da izdrži, ona ga preklinjala da ostane…

Kurir pre 31 dan
Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. On je prvo spakovao svoje stvari u jednu crnu kesu, a onda ih je izneo u dvorište. Stavio je rukavice na ruke, i… »

Papreno: Madona nastup na Evroviziji naplatila neverovatnih 1,5 miliona dolara

B92 pre 31 dan
Po dolasku u Izrael u utorak uveče, pevačica se sukobila sa zvaničnicima Evropske radiodifuzne unije (ERU) jer su probe počele bez potpisanog ugovora. Američka pop pevačica Madona potpisala je ugovor o nastupu tokom finala takmičenja Pesma… »

Evropski izbori: Trka kandidata za predsednika Evropske komisije

BBC News pre 31 dan
Favoriti na izborima od kojih će jedan nasledeti Žan-Kloda Junkera imali su okršaj u TV debati u Briselu. Kandidati od kojih će jedan preuzeti poziciju Žan-Kloda Junkera kao predsednika Evropske komisije imali su okršaj u TV debati u Briselu. U… »

Počelo snimanje nove sezone "Vojne akademije“

RTS pre 31 dan
Na aerodromu u Batajnici, pala je prva klapa pete sezone serije "Vojna akademija“. Saradnja na snimanju serije Vojna akademija između Ministarstva odbrane, RTS-a i produkcijske kuće "Nira pro" traje već osam godina. Danas je započeto snimanje novih… »

Radioaktivne životinje na dnu okeana, 11 km pod vodom

B92 pre 30 dana
Životinje koje žive u najdubljim delovima okeana u sebi nose radioaktivni ugljenik, zaostavštinu nuklearnih testova sprovedenih tokom Hladnog rata. Naučnici su nedavno pronašli povišene nivoe radioaktivnog ugljenika u amfipodama, stvorenjima nalik… »

Ministra izgleda stežu cipele

RTS pre 30 dana
Austrijski ministar za evropska pitanja, Gernot Blimel, izazvao je u parlamentu „modnu“, ali i političku buru, prošetavši po sali samo u čarapama. Blimel se, tokom jučerašnje sednice, izuo i prošetao u čarapama tirkizne boje koja je i simbol… »

Evo koliko košta najskuplja kafa na svetu

Vesti online pre 30 dana
U ponudi kalifornijskih kafića od skoro se nalazi i najskuplja kafa na svetu po ceni od 75 dolara po šoljici, javlja AP. Kafići "Klač kofi Rosters" u svojim ograncima u Južnoj Kaliforniji i San Francisku u ponudi imaju ekskluzivnu Elida Natural… »

Koale pred izumiranjem

RTV pre 30 dana
KANBERA - Australijska fondacija za Koale (AKF) saopštila je danas da su koale "funkcionalno izumrle", prenosi BBC. Naime, kako tvrde iz ove naučne nevladine organizacije posvećene očuvanju koala, samo 80.000 primeraka ove dražesne životinje iz… »

Rekonstruisana glava psa, pionirski poduhvat veterinara: Bravo! FOTO

B92 pre 30 dana
Veterinari u Velikoj Britaniji izvršili su zahtevnu rekonstrukciju lica, koja je spasila život psu koji je zadobio teške povrede glave kada ga je udario motor, prenosi BBC. Bela, devetomesečna ženka nemačkog ovčara, odvezena je u Veterinarski… »

Prija u trudnoći nabacila višak kilograma: 2 meseca posle porođaja pokazala stomak i sve šokirala! (foto)

Kurir pre 31 dan
Aleksandra Prijović porodila se pre dva meseca, a već je vratila svoju liniju. Pevačica je u trudnoći nabacila višak kilograma, a sad je na posebnom ishrani. "Jedem ribu, meso, puno salate, sve ono što je zdravo. Jela sam dosta slatkog u trudnoći… »