Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 02.11.2019

Najjači koji je pogodio ovu zemlju u proteklom periodu!

Alo 02.11.2019
Zemljotres jačine 5,1 stepeni po Rihteru, kako je prvobitno zabeležio Evromediteranski seizmološki centar (EMSC), potresao je danas centralno područje BiH, a osetio se i u okolini Sarajeva. Pomeranje tla je registrovano u 15:13 po lokalnom vremenu, a… »

Odlučen datum vanrednih izbora! Posle odbijanja EU, rešio kad da podnese ostavku

Alo 02.11.2019
Severna Makedonije ide na prevremene parlamentarne izbore! Političke stranke treba da pripreme liste kandidata za prevremene parlamentarne izbore 12. aprila 2020, jer ceo postupak oko ratifikacije pristupnog protokola za učlanjenje Severne Makedonije u… »

Mitropolit Amfilohije opleo po Đukanoviću! Milo se od muke hvata za glavu!

Alo 02.11.2019
Mitropolit Amfilohije je, komentarišući navode crnogorskog predsednika, rekao da Mitropolija crnogorsko-primorska nije ničija "filijala" i da Milo Đukanović pokušava da gradi identitet Crne Gore na lažnim istoričarima. Crnogorski predsednik Milo… »

Kolindina frizerka ima "diplomatsko" mišljenje o Srbima, a sada je uhvaćena kako nazdravlja sa jednom od najvećih srpskih…

Alo 02.11.2019
Neverovatno! Pre par dana Kolindina frizerka je na svom profilu na fejsbuku, napisala šta misli o supruzi predsedničkog kandidata Miroslava Škore. Onako, ponosno ... I tek tako, ničim izazvano, njen stav je postao jedan od najšerovanijih na Balkanu… »

Ribar pronašao telo žene na savskom izletištu!

Alo 02.11.2019
Ribar je na savskom izletišu u Brčkom pronašao telo žene i obavestio policiju. Policija je nakon prijave ribara izašla na teren i izvršila uviđaj. Portparol policije je rekao da sumnjaju da se radi o ženskoj osobi čiji nestanak je prijavljen dan… »

Olujni vetar pravi haos, izdato hitno upozorenje! Sutra će biti najgore! (foto)

Alo 02.11.2019
Direktorat za vanredne situacije MUP-a Crne Gore izdao je upozorenje na nestabilne vremenske prilike na području Crne Gore sa kišom i jakim, na udare olujnim južnim vetrom. Iz Direktorata navode da je poslato obaveštenje svim subjektima u sistemu… »

Stevan (77) svakog dana vozi Anđelku (84) u invalidskim kolicima do ambulante! Plakaćete kao kiša kad čujete razlog! (foto)

Alo 02.11.2019
Stevan Milijašević (77) iz Glamočana kod Srpca svakog dana u invalidskim kolicima vozi na previjanje sedam godina stariju suprugu Anđelku do seoske ambulante udaljene 2,5 kilometra od njihove kuće. Imao je Stevan sreću da je bilo lepo vreme, jer bi… »

Bajkovito mesto koje će vas ostaviti bez daha!

Alo 02.11.2019
I posle osam vekova u Štavi se rađaju riđa deca. U bajkovitom selu Štava - iznad kojeg se ponosno uzdiže Pančićev vrh, a ispod kojeg je Lukovska Banja sa nadaleko poznatim čudotvornim izvorima termomineralne vode - i dalje žive preci Saksonaca… »