Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 02.11.2019

„Odbijanje poligrafa potvrđuje da je jezivo svedočenje – istinito“

Studio B 02.11.2019
Činjenica da Marko Bastać odbija poligraf, podgreva sumnje da je istinito jezivo svedočenje njegovog kuma koji je tvrdio da ga je Bastać fizički i psihički zlostavljao i koji je izneo detalje o malverzacijama predsednika opštine Stari grad… »

Palmer sa Petrovićem i Rašićem u Lapljem Selu

Studio B 02.11.2019
Američki zvaničnik Metju Palmer, koji boravi na KiM, sastao se u Lapljem Selu sa liderima Samostalne liberalne stranke Slobodanom Petrovićem i koalicije Sloboda Nenadom Rašićem na ručku u jednom restoranu, objavio je Pink. Reč je o strankama koje… »

„Panorama“: Izuzetno važno da se otkrije prava istina o kriminalnim aktivnostima Marka Bastaća

Studio B 02.11.2019
Izuzetno je važno da se otkrije prava istina o kriminalnim aktivnostima predsednika Opštine Stari grad Marka Bastaća i da zbog tih aktivmosti bude sudski gonjen, ocenili su gosti emisije „Panorama“ Ivane Vučićević. Zamenik gradonačelnika Goran… »

Vučević o lepljenju parola:To se ne radi ako volite grad

Studio B 02.11.2019
Gradonačelnik Novog Sada i šef novosadskih naprednjaka Miloš Vučević reagovao je na lepljenje parola na Gradsku kuću od strane SzS ističući da on misli isto što i većina normalnog i pristojnog sveta da se to ne radi ako volite svoj grad… »

Vučić: Srbija spremna na razgovore, ali nikada neće pristati na poniženje

Studio B 02.11.2019
Srbija je spremna na razgovore i postizanje kompromisnih rešenja za KiM, ali nikada neće pristati na poniženje, izjavio predsednik Vučić, komentarišući izjavu američkog zvaničnika Metjua Palmera da Srbija ne može ući u EU ako ne prizna… »

Premijerka Brnabić od 3. do 7. novembra u poseti Kini

Studio B 02.11.2019
Predsednica vlade Ana Brnabić boraviće od 3. do 7. novembra u poseti Kini, tokom koje će razgovarati sa kineskim predsednikom Si Ðipingom, predvoditi srpsku delegaciju na Drugom kineskom međunarodnom sajmu uvoza EKSPO i imati niz sastanaka sa… »

Aktivisti SNS u akciju ozelenjavanja na Savskom vencu

Studio B 02.11.2019
Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Savski venac organizovali su akciju pošumljavanja i ozeljenjavanja na Savskom vencu. Iz ličnih sredstava obezbeđeno je 20 sadnica bresta, platana i katalpi koje su posađene u Oblakovskoj ulici duž… »

RIK: Izmenama pravila do transparentnijeg izbornog procesa

Studio B 02.11.2019
Za troškove redovnih parlamentarnih izbora za sledeću godinu, izdvojeno je 9,9 miliona evra, odnosno više od milijardu i 171 milion dinara, izjavio je Vladimir Dimitrijević, predsednik Republičke izborne komisije (RIK). Od toga, 37 miliona dinara… »

Vučić u ponedeljak s vrhom SNS o napadima i iz koalicije

Studio B 02.11.2019
Predsednik SNS Aleksandar Vučić zakazao je za ponedeljak sednicu Predsedništva SNS na kojoj će se raspravljati o odnosima u vladajućem bloku, jer u toj stranci sumnjaju u lojalnost pojedinih koalicionih partnera, pišu „Novosti“. Prema saznanjima… »