Regioni arhiva vesti 02.11.2019

Iljušin konačno sleteo u Srbiju

Jugmedia 02.11.2019
Na niški aerodrom „Konstantin Veliki“ sinoć je sleteo avion-tanker „iljušin 76“ Ministarstva za civilnu zaštitu, vanredne situacije i uklanjanje posledica elementarnih nepogoda Ruske Federacije koji će se od danas uključiti u gašenje… »

Besplatni preventivni pregledi ponovo na jugu Srbije

Južne vesti 02.11.2019
Građani sa ili bez zdravstvene knjižice moći će u nedelju, 3. novembra od 8 do 16 sati besplatno da urade mamografski i neurološki pregled, ali i da provere vid, krvni pritisak i nivo šećera u krvi. Akcija se organizuje u zdravstvenim ustanovama u… »

Uhapšen mladić iz Niša u čijem je stanu policija pronašla drogu

Niške vesti 02.11.2019
S. M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. „Policija je stanu osumnjičenog pronašla oko 61 gram marihuane, 20 tableta MDMA, kao i vagicu sa tragovima… »

Sudar u Kotraži, povređeni prebačeni u bolnicu

RINA 02.11.2019
Ivanjica – U selu Kotraža, na putu Čačak – Ivanjica oko 09 časova i 30 minuta dogodio se direktan sudar dva vozila. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač automobila “alfa romeo” krenuo u preticanje na mestu na kom to nije… »

Industrijska zona u Priboju spremnija za investitore: EU obezbijedila bolje uslove za nove kompanije

Sandžak press 02.11.2019
U industrijskoj zoni Priboj završeni su radovi na rekonstrukciji postojeće i izgradnji nove vodovodne i hidrantske mreže. Radovi su dodatno unapredili uslove za poslovanje i privlačenje novih investitora. Radovi koje je finansijski podržala Evropska… »

Todorović novi poverenik SNS, Janjušević: Niko se nije rodio sa funkcijom radimo najbolje za građane

RINA 02.11.2019
Čačak - Milun Todorović novi je poverenik Srpske napredne stranke u Čačku, a do sada su taj posao obavljali Marko Parezanović i Igor Trifunović. “Predsednik SNS, Aleksandar Vučić, imenovao je Todorovića za novog poverenika. Tako smo pokazali… »

Ministar Stefanović u Ivanjici-Velike investicije u putnu infrastrukturu i elektroenergetsku mrežu (VIDEO)

InfoLIGA 02.11.2019
Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade RS, Nebojša Stefanović, obišao je danas PU u Ivanjici zaključivši nakon razgovora sa zaposlenima da je bezbednosna situacija u opštini dosta dobra. Istakao je da je zadovoljan radom policije u… »

Preko 500 ptica na trodnevnoj izložbi u Leskovcu

Jugmedia 02.11.2019
Preko 500 ptica odgajivača iz Srbije i Makedonije, među kojima su kanarinci, egzote, papagaji, ptice faune Evrope, Leskovčani mogu da vide danas i sutra na Međunarodnoj izložbi ptica koja je sinoć otvorena u Centru za stručno usavršavanje… »

Jelena Aleksić, BAT: Talenat je važniji od kapitala

Bujanovačke 02.11.2019
Bujanovac, Vranje, 2. novembar 2019. (Foto: VranjeNews) – Parlament privrednika u proširenom sastavu Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga (RPKJP) održao je u petak sastanak na kojem se razgovaralo o ulozi menadžmenta u… »

Novi transparent u Grdeličkoj klisuri sa Vučićevom fotografijom (video)

Jugmedia 02.11.2019
Vranjski naprednjaci postavili su danas novi transparent sa fotografijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na autoputu u Grdeličkoj klisuru, tamo gde je pre nekoliko dana predsednik opštine Stari grad Marko Bastać skinuo onaj s natpisom „Svetlo… »