Izvor: Niške vesti arhiva vesti 08.01.2021

Trend u 2021. godini : dizajn mermera ili prirodan kamen? Šta Vi birate?

Niške vesti 08.01.2021
Mermer i drvo nisu jedini prirodni materijali koji će biti u trendu u narednih godinu dana. Prirodni kamen će se i dalje koristiti, ne samo na podu i zidovima, već i na radnim površinama i umivaonicima. Poigrava se veličanstvom prirodnih… »

Sveti Stefan, prva slava posle Božića

Niške vesti 08.01.2021
Ovo je prva krsna slava nakon Božića i slave je brojne porodice u Srbiji kao Stevanjdan. To je ujedno i slava City Grupe i redakcije Niških Vesti. Sveti Stefan je je bio Jevrejin i rođak apostola Pavla. Prozvan je arhiđakonom jer je prvi od sedmorice… »

OTVARANJE SKIJAŠKE SEZONE na Staroj planini

Niške vesti 08.01.2021
U ski centru “Stara planina u fukciji će biti prva srpska gondola Jabučko ravnište i pripadajuće staze 7, 7a i 7b kao i dečiji park sa pokretnom trakom za obuku početnika. “Svake noći, 4 tabača radi kako bi omogućili optimalne skijaške… »

Hotel “Srbija – TIS” – Vaš domaćin u Zaječaru

Niške vesti 08.01.2021
U hotelu „Srbija – TIS“ dobićete kvalitetnu uslugu u modernom ambijentu, uz pristupačne cene. Pored kvalitetnog i udobnog smeštaja gostima je na raspolaganju i parking sa video nadzorom, kao i brojne prateći sadržaji: sauna, teretana, sala za… »

STARI NIŠ: Tvrđava, „dama“ koja čuva istoriju Niša od zaborava

Niške vesti 08.01.2021
Niška tvrđava je sagrađena polovinom 2. veka, kada se ime grada Niša prvi put pojavljuje u pisanim izvorima. Tokom 4. veka postaje stecište rimskih imperatora, srušena je i obnovljena u 5. veku, onda sledi još jedan sukob, ovaj put sa Slovenima, pa… »

Onlajn obuka za licencirane posrednike, koji će biti upisani u registar Ministarstva pravde

Niške vesti 08.01.2021
Uslov je da polaznik ima visoku stručnu spremu. “Završena obuka je jedan od uslova za upis u Registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije. Obuka se sprovodi u skladu sa Pravilnikom o programu osnovne obuke posrednika. Polaznici obuka koji… »

Deca iz Zaplanja darovana paketićima na Božić

Niške vesti 08.01.2021
Paketiće su dobili mališani mladji od šest godina, a podeljeni su im u porti Hrama svete Petke u Marinoj Kutini. Deda Mraz, predsednik opštine Gadžin Han Milisav Filipović i paroh zaplanjski Dušan Janković učestvovali su u podeli paketića i… »

Povređen pešak u Donjoj Toponici

Niške vesti 08.01.2021
Za volanom „audija“, niških registarskih oznaka, upravljao je 74-godišnji muškarac iz Niša, a nezgoda se dogodila oko 16,45 časova. Povređeni muškarac je sa povredama prebačen u Klinički centar Niš. „Posle ukazane pomoći i urgentnog… »

Mega trgovina 018 – nova akcija

Niške vesti 08.01.2021
Pogledajte proizvode na novoj akciji u markertima „Mega trgovina 018“. Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.… »

Rotari klub Niš – Medijana donirao paketiće deci u Sigurnoj kući

Niške vesti 08.01.2021
„Želja članova Rotari kluba Niš- Medijana je da u periodu novogodišnjih i božićnih praznika obraduju decu obolelu od raka kao i decu i žene Sigurne kuće“, kažu u Rotari klubu Niš – Medijana. „Svet ne menjaju oni koji uvek znaju kako… »