Izvor: RTV Novi Pazar arhiva vesti 08.01.2021

KOJA ĆE BITI PRAVILA ZA ULAZAK U SRBIJU NAKON 10. JANUARA? Lončar objasnio od čega zavisi ukidanje obaveznog PCR testa na…

RTV Novi Pazar 08.01.2021
DA LI će strože mere na granicama, koje podrazumevaju obavezan PCR test ili deset dana karantina za naše građane koji se vraćaju iz inostranstva, biti produžene i posle 10. janura, isključivo će zavisiti od epidemiološke situacije, izjavio je… »

Jedan pacijent preminuo, na lečenju 70

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Prema podacima koji su na današnji dan Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni COVID centar Novi Pazar, Dom zdravlja i ZZJNP stanje na dan 7. januar 2021. je sledeće: Broj novih prijema 8 (Novi Pazar 2 Tutin 6) Broj otpusta 0 Broj… »

Struja je mnogo skuplja opcija od dizela: Najveća mreža nemačkih punionica dramatično povećala cene

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Električni automobili su nove zvezde globalne mobilnosti. Međutim, njihova prednost u odnosu na benzince i dizelaše je pod znakom pitanja, bar kada su u pitanju realni troškovi. Nemački kupci električnu energiju u domaćinstvu plaćaju u proseku oko… »

Najavljen prvi albanski superautomobil

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Kompanija Arera Automobili, u vlasništvu albanskog dizajnera vozila Ćendrima Taćija, saopštila je da planira da pokrene proizvodnju superautomobila snage 840 KS nazvanog Ilirijan Pjur Sport (Illyrian Pure). U saopštenju kompanije se navodi da… »

Poljoprivrednici prave plan rada za 2021. godinu

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Grad Novi Pazar je i ove godine budžetom planirao značajana sredstva za podsticaj poljoprivrede u Novom Pazaru.Međuopštinska unija poljoprivrednih udruženja će napraviti plan u saradnji sa poljoprivrednicima na koji način I za koje grane će… »

Kostić: Protiv Zlatibora da uspostavimo naš ritam (nedelja, 16.00 – RTVNP)

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas da veruje da će njegovi igrači uspostaviti svoj ritam u predstojećoj utakmici 16. kola Košarkaške lige Srbije protiv gostujućeg Zlatibora. “U tom slučaju imamo dobre izglede. Dobro ih… »

Damir Rastić 89. u sprintu Svetskog kupa u Oberhofu, pobeda Johanesa Tingnesa Boa

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Biatlonac Srbije, Sjeničanin Damir Rastić zauzeo je danas 89. mesto u sprintu Svetskog kupa u nemačkom Oberhofu, a najbolji na deonici od 10 kilometara bio je Norvežanin Johanes Tingnes Bo. Rastić je upisao tri promašaja i kašnjenje od četiri… »

Novi Pazar startovao sa kvartetom pojačanja

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije, a prvu prozivku u 2021. godini izvršili su trener Radoslav Batak i članovi stručnog štaba Davor Berber, Zoran Repac, Elvir Muratović i Damir Beširović… »

Biševac uputio telegram saučešća:,,Baysak je bio dokazani prijatelj svih Bošnjaka,,

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Povodom smrti Ahmeta Kemala Bajsaka, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac uputio je telegram u kojem se navodi: “Želim ovom prilikom da izrazim žaljenje povodom smrti gospodina Ahmeta Kemala Bajsaka, počasnog konzula Bosne i Hercegovine u… »

EU kupuje dodatnih 300 miliona doza BioNTech/Pfizer vakcine

RTV Novi Pazar 08.01.2021
Evropska unija (EU) će kupiti dodatnih 300 miliona doza vakcine koju su razvile kompanije BioNTech i Pfizer protiv koronavirusa, čime će Unija imati ukupno 600 miliona doza vakcine tog proizvođača, javlja Anadolu Agency (AA). Predsjednica Evropske… »