Izvor: Plus online arhiva vesti 13.01.2021

Miroljub Antić: Pod vodom je naših 12 plastenika jagoda. Čistićemo sami, očekujemo i pomoć u nadokani štete

Plus online 13.01.2021
Tragom jučerašnje informacije zabrinutih zadrugara Socijalno zemljoradničke zadruge "Nove perspektive", koji su nam se obratili otvorenim pismom, u kojem se navodi da je posed sa 12 plastenika pod jagodama u naselju Rogoz gotovo uništen nakon poplave… »

ODJEKNULA "BOMBA"! Piroćanac Dimitrije Kamenović u italijanskom Laciju! PITAMO! Šta od transfera ima FK Radnički Pirot?

Plus online 13.01.2021
Da li sam bio u pravu pokazaće vreme. Da li je bilo uzaludno sve ono što smo zajedno sa Srdjanom Mitićem, poznatim srpskim advokatom, činili da bi se izborili za istinu i pravdu, pokazaće vreme… »

Nastava od 18. januara po modelu koji se primenjivao od septembra

Plus online 13.01.2021
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da drugo polugodište počinje u ponedeljak, 18. januara, a nastava za učenike osnovnih i srednjih škola odvijaće se po modelu koji je primenjivan od 1… »

HIGHLANDER Stara planina - Mesto rađanja Gorštaka

Plus online 13.01.2021
„HIGHLANDER - Avantura života“, najveći serijal planinarskih događaja na duge staze na svetu, postao međukontinentalni događaj! U 2021. godini biće održan u 15 zemalja sveta, među kojima je i Srbija. HIGHLANDER STARA PLANINA koji je prvobitno… »

Poplava 2021! Nišava se vratila u korito, voda se povlači sa svih poplavljenih područja! Sad treba sanirati štete!

Plus online 13.01.2021
S obzirom na jučerašnju tendenciju pada vodostaja na Nišavi i pritokama, očekivalo se da ovo jutro osvane, konačno, kako smo navikli. Nišava se povukla u korito. Voda se povlači sa poplavljenog područja, ostale su štete. Na njivama je uništena… »