Izvor: Pravda arhiva vesti 13.01.2021

Uveli drastičnu meru: Kazna za nenošenje maske na aerodromu 32.000 evra!

Pravda 13.01.2021
Svako ko ne bude nosio masku na aerodromu u Zapadnoj Australiji platiće kaznu do 50.000 australijskih dolara (32.000 evra), u sklopu novih, drastičnih mera da se zaustavi širenje mutiranog, visokozaraznog soja virusa. Prošle nedelje su se premijeri… »

Amerika na nogama! Drugi opoziv Trampa? Nadrealne scene u Kongresu! (foto/video)

Pravda 13.01.2021
Predstavnički dom američkog Kongresa počeo je sednicu na kojoj bi demokrate trebalo da pokrenu postupak opoziva odlazećeg predsednika Donalda Trampa kako bi bio razrešen dužnosti posle napada na zgradu Kapitola u kojoj je pet ljudi izgubilo život… »

Globalisti stežu obruč oko američkog predsednika: Trampu isečen još jedan važan kanal komunikacije sa pristalicama

Pravda 13.01.2021
Veb-platforma Jutjub kompanije "Alphabet Inc" saopštila je danas da je suspendovala kanal američkog predsednika Donalda Trampa pošto je prekršio pravilo za korisnike kojom je zabranjeno podsticanje nasilja, nakon prošlonedeljnog napada na američki… »

SAD su počele da se raspadaju! "Sada postoje dve Amerike"

Pravda 13.01.2021
Predsednik SAD Donald Tramp ponovo se obratio javnosti i rekao da ne stoji iza napada na Kongres tokom demonstracija u Vašingtonu, te pozvao Amerikance da smire strasti, u vreme dok se u Predstavničkom domu Kongresa govori o njegovom opozivu. Tramp se… »

Radulović se žestoko obrušio na dr Kona: Ovaj čovek mora odgovarati

Pravda 13.01.2021
Lider Dosta je bilo Saša RAdulović žestoko se obrušio na dr Predraga Kona zbog tvrdnje da su doktori koji su preminuli ok kovida -19 zaraženi tokom pauza za kafu kada se nisu pridržavali mera, a ne tokom kontakta sa pacijantima. - Mi imamo neka… »

Đukanović neće da potpiše razrešenje načelnika Generalštaba! Sazvao sednicu Saveta za odbranu i bezbednost

Pravda 13.01.2021
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović poručio je da neće potpisati Predloge odluka za razrešenje načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, general – majora Dragutina Dakića i Predlog odluke o razrešenju i prestanku službe general - majora Rajka… »

Ubrzane pripreme za rat sa amerikom!? Iran predstavio nove ratne brodove - jedan je najveći u istoriji (video/foto)

Pravda 13.01.2021
Iran je predstavio dva nova ratna broda, a jedan od njih je - najveći u istoriji mornarice te zemlje. Reč je o iranskom nosaču helikoptera „Makran“. Ime je dobio po oblasti na istoku Irana, a dosniće do šest helikoptera, desantne čamce i… »

Važno uputstvo za vakcine: Za mlađe od 16 nema cepiva, sputnjik od 18, a žene koje bi da zatrudne...

Pravda 13.01.2021
Penzioneri mogu da prime američko-nemačko cepivo bez problema, dok je prvi kontingent ruske vakcine bio ograničen na ljude do 60 godina. Nadležni veruju da će pola miliona doza ruske vakcine koje uskoro stižu biti bez ograničenja za penzionere… »

Monstruozna Filomena razorila Španiju, a SAD ide prema Srbiji! Temperature išle i do minus 36!

Pravda 13.01.2021
Oluja Filomena zbog koje je prošle nedelje Madrid bio paralisan snegom, seli se preko Sredozemlja, već je zahvatila istočne delove Balkana i nastavlja preko Srbije prema Grčkoj i Turskoj. Zbog Filomene je u Madridu pala nezapamćena količina snega, a… »

CIA od Srbije tražila da ubijemo KARADžIĆA i Mladića: "DB spremao likvidaciju Zorana Đinđića!"

Pravda 13.01.2021
Zoran Mijatović, nekadašnji načelnik beogradskog centra DB i pomoćnik šefa tajne policije Jovice Stanišića, otkriva dosad nepoznate detalje o ključnim akterima srpske političke scene devedesetih i s početka dvehiljaditih. Američka CIA tražila… »