Izvor: U centar arhiva vesti 13.01.2021

Pronađen arsenal oružja i droga u Kragujevcu!

U centar 13.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaplenili su više komada oružja i municije i uhapsili L.R. (1975), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i… »

Daleko od dobrog: korona-izveštaj u Šumadiji sinoć do 20 časova

U centar 13.01.2021
IZVEŠTAJ Instituta za javno zdravlje „Kraguejvac“ za Šumadijski okrug, koji je potpisao dr direktor Dragan Vasiljević- prenosimo integralno: – KORONA MORA PASTI – Utorak, 12. 01. 2021. godine, do 20 sati * Kovid laboratorija „Kraguj“… »

Grad Kragujevac podržava humanitarnu akciju dr Danice Grujičić

U centar 13.01.2021
Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade Kragujevac priključili su se humanitarnoj akciji „ZAJEDNO ZA DEČIJE OSMEHE“. Akciju organizuje Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ u saradnji sa Zvaničnim glasilom SPC za decu… »

Stižu hladni dani u Šumadiju- do minus 9! Oprezno na putevima

U centar 13.01.2021
U Kragujevcu i Šumadiji danas će provejavati sneg, dok po prognozi Republičkog Hidrometeorološkog zavoda značajniji pad temperatura očekuje se narednih dana. Danas temperatura biće između minus jedan i nula stepeni- dok nas već u četvrtak… »

sramota: U kući gde je ukradeno meso iz pušnice- živi sedmoro ljudi!

U centar 13.01.2021
Nezapamćeni slučaj kada je u sred Kragujevca iz pušnice preksinoć ukradeno 130 kilograma suvog mesa užasnuo je građane ovog dela Šumadije. Do sada lopovi nikada nisu bili do te mere bezdušni da zadiru i tamo gde se prema nepisanim pravilima- ne… »

foto koja je uzdrmala mreže: Svetska a naša!

U centar 13.01.2021
Status Marije Vrancev iz vojvođanskog mesta Uljma kod Vršca prodrmao je društvene mreže. Prelepa Marija, inače veterinarski tehničar fotografisala se u belom mantilu uz šaljiv komentar „za visoke ciljeve i niske strasti“. Pobrajala je oko… »

nastavlja se: Sad marinac i stručnjak iz SAD nahvalio „Zastavu oružje“!

U centar 13.01.2021
Urednik američkog bloga „Classic Firearms“ i narednik Marinskog korpusa u rezervi Klint Morgan pohvalio je kvalitet naoružanja „Zastava oružja“ iz Kragujevca, koje može legalno da se kupi na tržištu SAD i naveo da se radi o jednom od… »

Skandalozno: Gradski ministar kod Dašića jedva završio Gimnaziju i privatni fakultet gde je godina 10 hiljada evra!

U centar 13.01.2021
Našoj redakciji dostavljeni su izveštaji iz kragujevačke Gimnazije u „kojoj“ se vidi razvojni put gradskog ministra za ekologiju Stefana Nikezića. On rođen je u Kragujevcu 21. jula 1985. godine. -Gradski ministar je prvom razredu srednje škole… »

drama: maloj Aniki se pogoršalo stanje- lečenje odloženo za mart!

U centar 13.01.2021
Iako je Srbiju početkom decembra obradovala vest da je nakon tri meseca prikupljen novac za Aniku Manić (2) iz Gornjeg Milanovca, ona još nije otputovala u Budimpeštu gde je trebalo da nastavi lečenje. Roditelji su na Fejsbuk stranici saopštili da… »