Izvor: Beta video arhiva vesti 22.02.2021

Brnabić na onlajn dijalogu sa članovima Nacionalnog konventa o EU

Beta video 22.02.2021
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić učestvovala je na onlajn dijalogu sa članovima Nacionalnog konventa o EU. Tema razgovora bila su Poglavlja 23 i 24, pitanja medijske strategije, ustavnih promena i borbe protiv korupcije. (pokrivalice) Beta/MOD… »

Sastanak Mihajlovićeve sa direktorom Instituta za rudarstvo i metalurgiju Bor

Beta video 22.02.2021
BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović, razgovarala je danas sa direktorom Instituta za rudarstvo i metalurgiju Bor, Miletom Bugarinom, o planovima za razvoj rudarstva u Srbiji i podršci naučno-istraživačkim institucijama u… »

Sastanak Stefanovića sa ministrom odbrambene industrije Azerbejdžana generalom Kulijevim

Beta video 22.02.2021
BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se danas sa ministrom odbrambene industrije Republike Azerbejdžan general-pukovnikom Madatom Kulijevim na sajmu naoružanja “IDEX 2021” u Abu Dabiju. (pokrivalice) Beta/MOD… »

Mihajlović potpisala ugovor za finansiranje izgradnje jedne od deonica Transbalkanskog koridora

Beta video 22.02.2021
BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović, danas je potpisala ugovor za finansiranje izgradnje jedne od deonica Transbalkanskog koridora za prenos električne energije Ugovor su potpisali i ministarka za evropske integracije Jadranka… »

Hiljade gradjana na novosadskom keju ispratilo Djordja Balaševića

Beta video 22.02.2021
NOVI SAD - Pesmom ``Odlazi cirkus`` u izvodjenju hora opere Srpskog narodnog pozorišta gradjani Novog Sada večeras su uputili poslednji pozdrav svom sugradjaninu, jugoslovenskom i vojvodjanskom pesniku Djordju Balaševiću. (pokrivalice)… »

Mihajlovićeva sa Fabricijem: Podrška razvoju energetike i energetskoj tranziciji Srbije

Beta video 22.02.2021
BEOGRAD - Izgradnja gasne interkonekcije između Srbije i Bugarske, poglavlje 15 i energetska efikasnost, kao i nastavak saradnje u oblasti rodne ravnopravnosti bile su neke od tema današnjeg sastanka ministarke rudarstva i energetike, Zorane… »

Poslednji pozdravDjordju Balaševiću ispred Arene Zagreb

Beta video 22.02.2021
ZAGREB - Posljednji pozdrav Djordju Balaševiću ispred Arene Zagreb.(pokrivalice)Beta/Video HINA/ Dario GRZELJ/ dag… »

Poslednji pozdrav Djordju Balaševiću u Sarajevu

Beta video 22.02.2021
SARAJEVO - Poslednji pozdrav Djordju Balaševiću ispred Skenderije u Sarajevu. (pokrivalice) Beta/viphd.ba… »

Brnabić na onlajn dijalogu sa članovima Nacionalnog konventa o EU

Beta video 22.02.2021
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić učestvovala je na onlajn dijalogu sa članovima Nacionalnog konventa o EU. (pokrivalice) Beta/MOD… »

Borel: Rusija krenula u sukobljavanje s EU, očekuju se sankcije

Beta video 22.02.2021
BRISEL - Rusija je krenula u sukobljavanje s Evropskom unijom (EU), i ministri spoljnih poslova EU će o tome imati važnu raspravu i nadam se reagovati jedinstveno, izjavio je visoki predstavnik EU Žozep Borel, uoči današnjeg ministarskog zasedanja… »