Izvor: Nova/Zabava arhiva vesti 22.02.2021

Hurricane imaju novu pesmu za Evroviziju

Nova 22.02.2021
Grupa Hurricane, prošlogodišnje pobednice Beovizije, predstavljaće Srbiju i ove godine na Evroviziji sa novom pesmom "Loco loco". Pesma “Loco Loco” priprema se u studiju od prošle godine, a u toku su finalni detalji na kojima rade producenti… »

Netfliks snimio novi dokumentarni film o legendarnom Peleu

Nova 22.02.2021
Novi dokumentarni film platforme Netfliks o Peleu nije prvi o brazilskoj fudbalskoj legendi, ali se očekuje da će biti pozdravljen zbog privilegovanog pristupa autora toj sportskoj zvezdi, kvaliteta učesnika i veličine gledališta Netfliksa u svetu… »

Sav pakao logoraša: Filmovi zbog kojih ćete preplakati dan

Nova 22.02.2021
Film "Dara iz Jasenovca", koji je 20. februara ove godine imao svoju premijeru na RTS-u, podelio je Srbiju. Radnja govori o stradanjima srpskih, židovskih i romskih muškaraca, žena i dece u logoru smrti Jasenovac u doba Nezavisne Države Hrvatske… »

Neda Ukraden o uvredama: Patriotizam nije kad digneš 3 prsta

Nova 22.02.2021
Pevačica Neda Ukraden uključila se u jutarnji program TV Prva, prilikom čega je govorila o uvredama i prozivkama koje je dobila na društvenim mrežama zbog toga što se vakcinisala. “Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti… »

Dnevni horoskop za 22. 2: Ljubavno iznenađenje za Devicu

Nova 22.02.2021
Pogledajte kakve vam izazove zvezde spremaju na poljima ljubavi, posla i zdravlja za 22. februar 2021. OVAN Posao: Solidan početak radne sedmice je pred Ovnovima, pa se očekuje angažovanje na više strana, a posebno na polju komunikacije i tehničko-… »

Raspao se popularni sastav Daft Punk

Nova 22.02.2021
Iako je pariški dvojac "Guy de Homem" - Kristo i Tomas Bangalter, poznatiji kao Daft Punk, oduševljavao publiku elektronskom muzikom, sada su odlučili da stave tačku na svoj dosadašnji zajednički rad. Svoje hitove sastavili su u osam minuta dug… »

Ceca Bojković: “Bolji život” predstavlja kraj Jugoslavije

Nova 22.02.2021
Čuvena jugoslovenska i srpska glumica Svetlana Ceca Bojković, dala je novi intervju za "Avaz", u kojem je pričala o koronavirusu, vakcinama, ali i o seriji "Bolji život", u kojoj je svojevremeno imala glavnu ulogu. Kako je ispričala, oporavila se od… »

Džejms Franko postigao nagodbu nakon optužbi za silovanje

Nova 22.02.2021
Nakon prijave dve glumice, u kojima se navodi da ih je glumac Džejms Franko seksualno uznemiravao u školi "Playhouse West Studio 4", postignuta je privremena nagodba, navodi "The Guardian". Na sudu se tvrdilo kako je Džejms zastrašivao učenike… »

U pripremi rimejk filma “Čarobnjak iz Oza”

Nova 22.02.2021
U pripremi je nova adaptacija klasičnog romana "Čarobnjak iz Oza", koju će režirati Nikol Kasel. Film će se bazirati na romanu Limana Franka Bauma iz 1900. godine, fantastičnoj priči o devojčici Doroti i njenom kućnom ljubimcu, psiću Totu, koje… »

(VIDEO) Pogledajte privođenje Bake Praseta i Čode

Nova 22.02.2021
U Beogradu su danas u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu zaustavljeni popularni jujtjuberi Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i Danilo Badnjar Čoda, a jedan prolaznik uspeo je sve to da snimi. Na snimku koji je objavljen na društvenoj… »