Lazović (Ne davimo Beograd): U Beogradu najveća šansa za smenu kriminalne vlasti

Beta 31.03.2021

Aktivista inicijative "Ne davimo Beograd" Radomir Lazović izjavio je danas da u Beogradu postoji najveća šansa za da se "smeni kriminalna naprednjačka vlast", a da se do toga može doći kroz više programskih kolona opozicije.

"Do ovog cilja najefikasnije ćemo doći ukoliko građanima ponudimo više programskih kolona, tako da mogu da biraju i glasaju za ono u šta veruju, a ne da se usiljenim neprirodnim koalicijama ljudi guraju u apstinente", kazao je Lazović za list "Danas".

Istakao je da iako inicijativa nije za "neprincipijalne" predizborne koalicije, ona vidi veliki prostor za saradnju s drugim opozicionim organizacijama na obezbeđivanju fer uslova, kontrole izbora, slobode medija i na "smeni režima".

Komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "Ne davimo Beograd" ima višestruko veću podršku građana u odnosu na Stranku slobode i pravde (SSP) i druge, Lazović je rekao da su takve ocene Vučića uvek u službi "manipulacije i izazivanja sukoba među ljudima".

"Ne davimo Beograd poštuje i uvažava sve organizacije i pojedince koji se bore da u Srbiji bude bolje, bez obzira da li se u svemu slažemo s njima. To važi i za one sa manjom ili većom podrškom od nas", dodao je Lazović.

(Beta, 03.31.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »