Izvor: Kamatica arhiva vesti 10.06.2021

Referentna stopa i dalje ostaje na 1%

Kamatica 10.06.2021
Ocenjeno je da se efekti donetih monetarnih i fiskalnih mera mogu očekivati i u narednom periodu i da će po tom osnovu uslovi finansiranja privrede i gradjana ostati povoljni, kao i da će rasti njihov raspoloživ dohodak. Izvršni odbor je istakao… »

"Srbi počeli da kupuju nekretnine na turskom primorju"

Kamatica 10.06.2021
Lista kupaca i zainteresovanih za kupovinu, sve je duža, a na njoj se, pored naših građana, nalaze i naši gastarbajteri, i to najviše onih koji rade u Austriji, Kanadi i Americi. U ponudi su i različiti objekti širom turske obale, ali je po prodaji… »

Koliko košta letovanje za četvoročlanu porodicu u Crnoj Gori?

Kamatica 10.06.2021
Budva Crna Gora ove godine dočekuje turiste raširenih ruku, a za ulazak u ovu zemlju ne trebaju vam nikakvi testovi i nema karantina za putnike. Ako se odlučite na sopstveni prevoz i smeštaj u hotelu u najpopularnijim crnogorskim letovalištima, to… »

Air Srbija povećava broj letova za Ljubljanu, Pariz i London

Kamatica 10.06.2021
Srpski nacionalni avio-prevoznik će, od 28. juna, povećati i broj letova ka Parizu sa 11 na 12 nedeljno, uvođenjem jednog dodatnog leta ponedeljkom. Na ovaj način, Air Srbija će obezbediti najbolju povezanost Pariza sa čitavim regionom. Uvođenjem… »

Ovde ekonomija raste najbrže na svetu

Kamatica 10.06.2021
Prema podacima Svetske banke (WB), u ovoj zemlji sa 163 miliona stanovnika je od 2010. iz siromaštva izašlo njih osam miliona. U poslednjih deset godina prihod po stanovniku se utrostručio. U Svetskom ekonomskom forumu su izdvojili četiri razloga koja… »

Cena bitkoina skočila od jutros

Kamatica 10.06.2021
Bitkoin, najpopularnija kriptovaluta na svetu, je trendu oporavka u poslednja dva dana. Trenutno, prema podacima sajta koindesk, bitkoin vredi 36,829 dolara, što je za 7,63 odsto više nego što se njim trgovalo u poslednja 24 sata. Tržišna… »

Kako tehnologija može da pomogne pri izboru polise osiguranja?

Kamatica 10.06.2021
Nastavak fraze bi, međutim, trebalo da glasi otprilike ovako: usmeravanje na kupca podrazumeva usmeravanje na želje, potrebe, navike, mogućnosti svakog kupca ponaosob, imogućnost osiguravajuće kuće da mu pruži polisu krojenu po meri.Skoro pa kao… »

Bolji posao - više novca: Izbor radnih mesta za četvrtak

Kamatica 10.06.2021
Kompanija: Balkan Research Limited Pozicija: Intern Analyst za španski jezik Uslovi: Fakultetska diploma iz oblasti političkih nauka/ekonomije/međunarodnih odnosa, obavezno je odlično znanje španskog i engleskog jezika, odlično pismeno izražavanje… »