"Nemoguće je svaki put pogoditi četiri ili pet puta!" Piksi najavio ofanzivnu Srbiju za Azere, odnos među napadačima ga ne brine!

Sportal blic 11.10.2021  |  Vl.K.
"Nemoguće je svaki put pogoditi četiri ili pet puta!" Piksi najavio ofanzivnu Srbiju za Azere, odnos među napadačima ga ne…

Uoči sutrašnje utakmice sa Azerbedžanom (20:45) na stadionu “Rajko Mitić”, selektor , se obratio novinarima na zvaničnoj koferenciji za medije. “Orlovi” su uspešno prebrodili polovinu ovih oktobarskih kvalifikacija, pošto su u prvom meču kao gosti savladali Luksemburg rezultatom 1:0, pogotkom Dušana Vlahovića.

Srbija na ovom susretu nije blistala, ali je ispunila zacrtani cilj i upisala nova tri boda, tako da u dobrom raspoloženju dočekuje naredni susret. - Fudbal se promenio, danas ga svi igraju i te kako dobro. Meni je meč u Luksemburgu bio takmičarski, veoma važan. Stvorili smo devet šansi za gol i na kraju pobediti 1:0, 2:0 ili 3:0 ne menja ništa. I ne može svaka šansa da bude gol,. Analizirali smo poslednji meč i raduje me pristup igrača, ozbiljno su shvatili meč.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »