Srpski defanzivac iskreno o ronaldovoj "osveti" za Beograd pred odlučujuću duel u Portugalu: On je uvek takav, to je svima jasno!

Sportal blic 08.11.2021
Srpski defanzivac iskreno o ronaldovoj "osveti" za Beograd pred odlučujuću duel u Portugalu: On je uvek takav, to je svima…

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi počele su pripreme najbolje reprezentacije Srbije za prijateljski meč protiv Katara (11. novembar, 18 sati) na stadionu "Rajko Mitića" i odlučujući duel za plasman na Prvenstvo sveta, četiri dana kasnije, u Lisabonu protiv Portugala (20.45).

Nakon prvog dana rada, očekivanja su izneli defanzivac i golman . Štoper Fjorentine je pred odlučujući susret sa Portugalijom poručio da su "orlovi" i u Beogradu pokazali da mogu da igraju protiv Ronalda i drugova. - Svi znamo kakvu reprezentaciju ima Portugal i da je to skup vrhunskih pojedinaca, ali isto tako smo u prvoj utakmici u Beogradu pokazali da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima tako da ne bi trebalo da obraćamo pažnju previše na njihove pojedince.

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »