Obradović želi kvalitetniju igru Partizana u Baru

Beta 17.12.2021

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je Mornar kvalitetna ekipa i da će crno-beli morati da odigraju bolje nego u prethodnim utakmicama ako žele da pobede u Baru u ABA ligi.

"Nećemo gledati poziciju na tabeli, ni našu ni njihovu, nego ćemo razmišljati o tome da je Mornar tim koji sigurno ima kvalitet i da mi moramo odigrati  mnogo bolje nego što smo to činili u poslednjim utakmicama", rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u subotu od 17 časova u Baru protiv Mornara, utakmicu 12. kola ABA lige.

Obradović je rekao da mu je drago što će ići u Bar i pohvalio je rad predsednika kluba Đorđija Pavićevića i trenera Mihaila Pavićevića, za koje je rekao da su mnogo uradili za klub i samu košarku u Baru.

"Zaista želim da istaknem kako mi je mnogo drago što ću ići u Bar, da ću videti dva čoveka, braću Pavićević, koji su toliko uradili za taj klub i želim da im čestitam na tome šta su uradili za košarku u Baru, koliko su stabilizovali taj klub i kakve su rezultate imali tokom poslednjih sezona. Od toga ćemo početi, od velikog poštovanja koje imamo prema njima. Naravno, kao i svakog protivnika, mi ćemo ih maksimalno poštovati", naveo je on.

U ekipi sigurno neće biti povređenog Kevina Pantera, a Obradović je rekao da će za još nekoliko igrača situacija biti poznata posle treninga.

Košarkaš Partizana Gregor Glas rekao je da ekipu čeka teško gostovanje.

"Ekipa Mornara možda na tabeli nije u vrhu, ali sigurno ima kvalitet i kod kuće su vrlo težak protivnik. Uradićemo sve da u odbrani igramo agresivno, bez grešaka koje smo pravili u poslednjoj utakmici, a u napadu da sprovedemo ono što se dogovorimo i nadam se, dođemo do pobede", naveo je Glas.

Posle 11 kola u regionalnom takmičenju Partizan ima učinak od devet pobeda i dva poraza, a Mornar četiri pobeda i sedam poraza.

(Beta, 12.17.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »