Naslovne strane za petak, 17. jun 2022. godine

Beta 17.06.2022

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o posledicama anonimnih i lažnih dojava o bombama i najavljenom povećanju plata i penzija, a bave se i nizom političkih tema.

ALO - Ekskluzivno otkriva da je takozvani Kavački klan imao čoveka u Kliničkom centru "Hirurg na platnom spisku mafije". Ministri letuju u Nemanjinoj "Nema hlada dok se ne izabere vlada".

BLIC - "Malu maturu "pripremaju" policija, BIA i specijalci", o situaciju, zbog anonimnih dojava o bombama u školama, uoči polaganja završnog ispita osmaka. "Prosečna penzija 36.500 dinara, minimalac 40.000", o najavljenom povećanju primanja.

VEČERNJE NOVOSTI - "Lažnim dojavama zasuli Srbiju", o animnim dojavama o postavaljenim bombama. "Penzijama snažnija formula", o razgovorima srpskih vlasti i Međunarodnog monetarnog fonda.

DANAS - "Inflacija će biti naličje rasta penzija od 18 odsto", o najavi povećenja penzija. "Ivica Dačić najprihvatljivji Zapadu kao predsednik skupštine", o lideru socijalista.

INFORMER - Pod naslovom "EU ostaje bez gasa" list piše o "trećem svetskom ekonomskom ratu". Ozbiljan problem za sve "Hakeri napali katastar, sve je zaključano".

KURIR - Rešenje za krizu "Srbiji potrebna nuklearka, ali i partner za njenu gradnju". Efekat Jokić - "Srbija favorit na Evrobasketu".

NOVA - "Putovanje vozom do mora može da potraje i 20 sati", o "truckanju " vozom do Crne Gore. "EPS zbog TV pretplate u minisu više milijardi dinara ", o tome da je EPS u gubicima zbog nametnute odluke vlade.

POLITIKA - "Predsedništvo SNS stalo iza Šapića", o podršci Aleksandru Šapiću da bude gradončelnik Beograda."Dojave o biombama u više od polovine škola", o anonimnim i lažnim dojavama o postavljenim eksplozivnim napravama.

SRPSKI TELEGRAF - Zastražujuće informacije iz Ukrajine "Svaki dan gine od 200 do 500 vojnika". Srbija ide napred "Ovo su putevi koji se grade".

(Beta, 06.17.2022)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »