Đoković ispred Nadala u GOAT trci! Barbara Šet: "Novak će imati više grend slemova od Rafe i ako ga ne puste na Ju-Es open"

Večernje novosti 19.08.2022  |  Novosti online
Đoković ispred Nadala u GOAT trci! Barbara Šet: "Novak će imati više grend slemova od Rafe i ako ga ne puste na Ju-Es…

NEIZVESNOST oko učešća Novaka Đokovića na Ju-Es openu traje i dalje, informacije smenjuju jedna drugu - te neće moći da nastupi, te ovo je predznak da će igrati... Od ishoda odluke američkih vlasti zavisi umnogome i konačan ishod trke za "GOAT" - najboljeg svih vremena. Ali, bivša teniserka a sada komentatorka Jurosporta, Barbara Šet, smatra da bez obzira da li će Noletu biti dozvoljeno učešće na Flešing medouzu ili ne, on ostaje favorit za ovo zvanje, ispred Nadala.

FOTO: novosti/Instagram/Tviter/Privatna arhiva Rafael Nadal ima 22 grend slem titule, jednu više od našeg asa a ta prednost mogla bi da se uveća ukoliko Španac trijumfuje na ovogodišnjem izdanju Otvorenog prvenstva SAD. Ipak, Barbara Šet smatra da ni to ne bi obezbedilo El matadoru zvanje "GOAT". Ona smatra da će Novak igrati još mnogo godina. - Mislim da se on sad priprema kao da će igrati na Ju-Es openu. Ako dođe do promene u poslednji čas, biće spreman, ako ne,

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »