Bivši rus zgrozio teniski svet: Đoković i Ivanišević su poznati po lomljenju reketa, ali Bublik je sve pretvorio u divljački čin (video)

Večernje novosti 09.02.2023  |  Novosti online
Bivši rus zgrozio teniski svet: Đoković i Ivanišević su poznati po lomljenju reketa, ali Bublik je sve pretvorio u…

BIVŠI predstavnik Rusije, a sada Kazahstana, Aleksandar Bublik, doživeo je iznenađujući poraz od domaćeg igrača Gregorija Barera (6:4, 6:7, 7:6), a tokom meča priredio je zaista šokantne scene. Novak Đoković, i njegov trener Goran Ivanišević su poznati kroz karijeru kao igrači koji su polomili mnogo reketa, ali Bublik je učinio nešto što ni ovaj balkanski duo nije nikada u karijeri - ovaj često viđen teniski repertoar pretvorio je u potpuno divljanje.

FOTO: Printskrin Ovaj momak je na ATP turniru u Monpeljeu pri rezultatu - 6:0 za Francuza u taj-brejku odlučujućeg seta, potpuno izgubio živce. Nakon jednog izubljenog poena Bublik je započeo svoj šou i demolirao prvi reket. Potom je gunđao ka klupi, da bi zatim divljački uništio još dva reketa. Pod naletom besa i loših emocija, prosto je zgrozio publiku koja je u čudu posmatrala njegovo nervno rastrojstvo. Evo kako je sve izgledalo: Bublik destroying THREE

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »