Novak Đoković je ljudina, pa tek onda teniser! Ulični svirač će večito pamtiti trenutak kada su mu Nole i Jelena prišli (video)

Večernje novosti 15.02.2023  |  Novosti online
Novak Đoković je ljudina, pa tek onda teniser! Ulični svirač će večito pamtiti trenutak kada su mu Nole i Jelena prišli…

BAŠ kao i prethodne godine, Novak Đoković čeka zeleno svetlo američke vrhuške, kako bi mogao da se potpuno fokusira na turneju koja predstoji na severnoameričkom kontinentu. U međuvremenu, vreme provodi u Beogradu sa svojom porodicom, ali je iskoristio jučerašnji dan i da poseti Novi Sad.

Foto: Printskrin Novak Đoković i njegova supruga Jelena prethodne noći proveli su romantično veče na koncertu Željka Samardžića, održanom u dvorani "Spens" u Novom sadu. Srpski as i njegova izabranica odlučili su i da prošetaju ulicama "srpske Atine". Tom prilikom Nole je prišao jednom uličnom sviraču i darovao mu novac, a njegov gest završio je na društvenim mrežama uz mnoštvo pozitivnih komentara. A post shared by Fan stranica Novaka Đokovića 🐐🐊🎾 (@nolefam.rs)

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »