Naslovne strane za sredu 17. maj 2023. godine

Beta 17.05.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu 17. maj 2023, najviše pišu o pripremamaza miting Srpske napredne stranke, o odgovornosti za zločine u Srbiji, kao i o spoljnopolitičkim temama.

ALO- Poruka roditeljima da paze šta im deca rade na internetu "Zaustavite ludilo na Tiktoku". iz sfere politike, o odluci poznatog srpskog tenisera: "Tipsarević postao član SNS-a".

BLIC- Ko će i kako odgovarati za dečje zločine i nasilja "Deca mogu u pritvor, roditelji na robiju". Kreće novi sistem naplate prevoza u Beogradu "Od danas u autobuse sa SMS kartama". Šokantna odluka Đokovića "Novak zatvara teniski centar u Beogradu?".

VEČERNJE NOVOSTI - Vučić o mitingu 26. maja "Skup nade, a ne ljutnje i mržnje". Uništene britanske granate "Uranijum uspaničio Ukrajince", piše list.

DANAS- Uzavrela atmosfera u gradovima Srbije pred "narodni miting" Srpske napredne stranke "Dve crvene, sendvič i voda, pa na miting SNS". Apel građana, javnih ličnosti, intelektualaca pod nazivom Zahtev za odgovornost i prestanak nasilja: "Podržati sve vidove otpora režimu".

INFORMER- Opoziciji ništa nije sveto "Spremaju haos na Spasovdan", piše list.

KURIR- Podaci tužilačkog odeljenja za maloletnike "Crna statistika, 927 maloletnika počinilo krivična dela u 2022. godini". Taktika mađarskog premijera "Viktor Orban stopirao EU da šalje oružje Ukrajini". Lepe vesti "Drva i pelet jeftiniji za 30 odsto".

NOVA - O protestima poljoprivrednika širom Srbije pod naslovom "Pobuna seljaka". Kako reći ne kada naprednjaci narede da se ide na miting "Mediji i nevladin sektor kao lek za pritiske vlasti", piše list. Šapić predstavio novi sistem javnog prevoza u Beogradu "Karte se plaćaju i SMS-om, od danas vožnja 50 dinara".

POLITIKA- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže "Neću da razgovaram sa onima koji cepaju srpsku zastavu". O ratovima koje je Vašington pokrenuo posle 11. septembra 2001. godine, pod naslovom "Zastrašujući učinak američke borbe protiv terorizma".

SRPSKI TELEGRAF - Stranci, Hrvati i opozicija zloupotrebili tragediju "Ovo je plan za rušenje Vučića", piše list. List, uz ocenu "bravo za državu", piše da "oboleli od raka besplatno zamrzavaju ćelije za potpomstvo".

(Beta, 05.17.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »