Naslovne strane za petak 9. jun 2023. godine

Beta 09.06.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o protestu "Srbija protiv nasilja", eventulanim prevremenim izborima, kao i o najavama vlasti o povećenju plata i penzija.

ALO - List piše o napadu u Francuskoj "Nožem izbodeno četvoro dece". O turističkoj sezoni "Hrvatska skuplja od Španije".

BLIC - O eventualnim vanrednim parlamentranim izborima "Izborna jednačina sa mnogo nepoznatih". "Mere države na dlanu", o najavljenom povećenju plata i penzija kao i izdvajanjima za najmladje.

VEČERNJE NOVOSTI - "Na izbore u septembru ili oktobru", o opcijama o kojima će odlučiti vladajuća koalicija. O najavi vlasti da će povećeti plate i penzije kao i o jednokratnim davanjima "Kako do 10.000 dinara za decu".

DANAS - "Vučićev opstanak na vlasti plaćamo još četvrt milijardi evra", o najavi predsednika i premijerke Srbije o povećenju plata i penzija. "Šetnja i prsten oko Vlade Srbije", o današnjem protestu "Srbija protiv nasilja".

INFORMER - O najavi povećanja plata i penzija "Povišice će dobiti više od dva miliona ljudi u Srbiji".

KURIR - "Ko, kad i koliko novca dobija", o najavi povećanja plata i penzija.

NOVA - List piše o današnjem protestu "Srbija protiv nasilja" u tekstu pod naslovom: "Seka Sabljić i Milan Marić među govornicima na skupu". "Langura planirao napad na mene", kaže šef Zeleno-levog poslaničkog kluba Radomir Lazović povodom pretnji koje je dobio od poslanika Srpske napredne stranke Janka Langure.

POLITIKA - "Izbori su jedini način da se spuste tenzije", o situaciji u Srbiji. "Država ima snage za povećenje plata i penzija", o najavama vlasti.

SRPSKI TELEGRAF - "Trampa prisluškivale i pratile tri službe", o bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu.

(Beta, 06.09.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »