Naslovne strane za utorak 27. jun 2023. godine

Beta 27.06.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 27. jun 2023. godine pišu o dešavanjima u Rusiji, o protestima protiv nasilja i problemima na beogradskom aerodromu.

ALO - "Beograd posle 32 godine dobija obilaznicu", piše list.

BLIC - O pobuni plaćeničke grupe Vagner "Ruska drama, ali ko je bio scenarista". O daljim potezima opozicije "Protesti sa dve oštrice". O kašnjenjima letova i problemima sa prtljagom na beogradskom aerodromu "'Savršena oluja' na aerodromu".

VEČERNJE NOVOSTI - Ministar odbrane Miloš Vučević kaže "Preko progona našeg naroda nećemo preći". O kompaniji Vansi koja upravlja beogradskim aerodromom "Država spremna i da privremeno preuzme 'Teslu'".

DANAS - O ukidanju pritvora trojici kosovskih policajaca "Vučić popustio pred SAD, EU i Kurtijem". O opadanju masovnosti protesta građana "Nedostatak rezultata smanjuje protest". O uključenju optuženog vlasnika Jovanjice Predraga Koluvije u emisiju "Utisak nedelje" list piše pod naslovom "Koluvija nastupa kao da zna ishod suđenja".

INFORMER - "Prigožin: Nisam hteo da rušim Putina", list prenosi izjavu vođe plaćeničke grupe Vagner Jevgenija Prigožina o pobuni protiv regularne ruske vojske.

KURIR - Nakon pokušaja puča u Rusiji "Prigožin: Nisam hteo da srušim Putina, već da sprečim uništenje Vagnera".

NOVA - Prenosi pisanje portala Intelidžens onlajn da je srpska vlast unajmila strane konsultante "Amerikanac savetuje vladu oko Rusije i Kosova". O eventualnoj smeni ministra privrede Radeta Baste "Obezbeđenje isteralo Bastine ljude i promenilo sve brave".

POLITIKA - List piše o ukidanju pritvora kosovskim policajcima "'Zalutali' policajci vraćeni u Prištinu". O opoziciji "Lazović i Ćuta preuzeli opozicioni barjak".

SRPSKI TELEGRAF - O dešavanjima u Rusiji nakon pokušaja puča "Putin krenuo u lov na izdajnike".

(Beta, 06.27.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »