Naslovne strane za ponedeljak, 21. avgust 2023. godine

Beta 21.08.2023

Beogradski dnevni listovi u današnjim izdanjima pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom, o osvajanju zlata na Svetskom prvenstvu u Budimpešti srpske atletičarke Ivane Vulete i drugim temama.

ALO - "Izbori za tri ili sedam meseci", list prenosi najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BLIC - Počelo prijavljivanje za novčanu pomoć države deci do 16 godina: "Tri klika do 10.000 dinara". Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti u skoku udalj "Ivanin let od 7,14 za zlato i istoriju".

VEČERNJE NOVOSTI - Poruke predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Budimpešte "Srbija sama donosi odluke". List piše i o osvajanju zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Budimpešti srpske atletičarke Ivane Vulete.

DANAS - Razgovor sa funkcionerom Zeleno-levog fronta Dobricom Veselinovićem: "Vučića neće smeniti ni SAD ni EU".

INFORMER - List piše o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Izbori najkasnije do proleća".

KURIR - "Vodič", list piše o tome šta sve novo čeka đake i nastavnike od 1. septembra.

NOVA - O pobedi košarkaške reprezentacije Srbije nad Kinom u okviru Kupa solidarnosti "Srbija srušila Đorđevića i Kinu".

POLITIKA - "Vučić: Jedna kontrola za naše i mađarske građane" o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom. Ivana Vuleta osvojila zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti "Vuletin skok na krov sveta".

SRPSKI TELEGRAF - O poseti predsednika Vučića Mađarskoj: "Za dve godine brza pruga sve do Pešte".

(Beta, 21.08.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »