Naslovne strane za četvrtak 24. avgust

Beta 24.08.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 24. avgust pišu o visokim cenama u prodavnicama i zahtevima za poskupljenjem grejanja, a bave se i poltičkim dešavanjima.

VEČERNJE NOVOSTI - "Gas diže račune grejanja", o zahtevima elektrana za višim cenama. "Bratstvo sa moćnom tradicijom", o 72. brigadi Vojske Srbije.

ALO - "Mali Lav hrabro primio terapiju", o dvogodišnjem dečaka koji je prvi put u Srbiji primio najskuplji lek na svetu

BLIC - "Lave, lafe", o tome da je dvogodišnji dečak prvi put u Srbiji primio najskuplji lek na svetu. List prenosi stav ambasadora SAD u Srbiji Kristofera Hila, u tekstu pod naslovom: "Hil: Vučić i Milošević se ne mogu porediti".

DANAS - List piše da je Regulatorno telo za elektronske medije reagovalo protiv vlasnika Pinka na poziv predsednika Srbije, u tekstu pod naslovom: "Reakcija REM-a izraz lojalnosti vodji". List piše da se posle najava da će policija koristiti opremu za snimanje otvorila rasprava o zloupotrebama, u tekstu pod naslovom: "Kamere krše privatnost gradjana, ali i policajaca".

INFORMER - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u tekstu pod naslovom: "Vučić: Nisam dao podršku za hapšenje Vladimira Putina".

KURIR - List piše da je dvogodišnji dečak Lav primio, prvi u Srbiji, najskuplji lek za SMA, u tekstu pod naslovom: "Srećno".

NOVA - List piše da stručnjaci smatraju da je moguće smanjiti cene u prodavnicama, u tekstu pod naslovom: "Trgovci nas pljačkaju visokim maržama". "Gori Grčka", o vatrenoj stihiji u Grčkoj.

POLITIKA - "Nećemo da ćutimo na uvrede i prostakluke", kaže predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić. "Srbija će tražiti hitnu sednicu SB pre oktobra", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u tekstu pod naslovom: "Vučić: Mogu da viđam Putina i Zelenskog".

(Beta, 08.24.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »