Naslovne strane za ponedeljak 25. septembar

Beta 25.09.2023

Na naslovnim stranama beogradski listovi u izdanju od ponedeljka 25. septembra pišu o oružanom sukobu na Kosovu i Metohiji u kojem su ubijeni policajac i trojica Srba, o početku isplate 10.000 dinara za decu do 16 godina i drugim temama.

ALO - Oružani sukob u Banjskoj na Kosovu i Metohiji "Kurtijevi teroristi ubijaju Srbe", piše list. "10.000 dinara za milion dece", od danas isplata deci do 16 godine.

BLIC - "Totalni haos na Kosmetu: Desant na manastir", naoružane maskirane osobe upale u manastir Banjska na Kosovu i Metohiji. "Virusi kose Srbiju", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - O oružanom sukobu u Banjskoj na severu Kosova "Krvavi plodovi terora Prištine". "Po 10.000 dinara za milion dece", danas počela isplata deci do 16 godina.

DANAS - Oružani sukob u selu Banjaska na severu Kosova, ima poginulih i ranjenih: "Priština i Beograd se međusobno optužuju", piše list. List piše o 21. protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu pod naslovom Protest kreće na turneju.

INFORMER - "Krv je na Kurtijevim rukama", naslov je teksta o situaciji na severu Kosova.

KURIR - O sukobu na severu Kosova: "Bure baruta". Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio za list "Podrška Rusije i Kine za sednicu SB UN o Kosovu".

NOVA - "Rafali na Kosovu", piše list. O slučaju Jovanjica "Inspektore Malog Sente optužuju bez dokaza".

POLITIKA - "Oružani incident kod manastira Banjska", osuda nasilja i pozivi na uzdržanost, piše list.

SRPSKI TELEGRAF - Predsednik Srbije Aleksandar Vučića u obraćanju povodom situacije na Kosovu i Metohiji rekao: "Sve nas pobijte, nikada nećemo priznati Kosovo".

(Beta, 09.25.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »