Naslovne strane za utorak 10. oktobar

Beta 10.10.2023

Naslovne strane dnevnih novina izdanja za utorak 10. oktobar 2023. najviše pišu o sukobima na Bliskom istoku, špekulišu o eventualnim sankcijama zbog slučaja Banjska, a pišu i o podvigu lekara iz Instituta Dedinje" u operacijama srca.

POLITIKA - Sukob na Bliskom istoku "Surova odmazda Izrela". Podvig "Lekari Instituta 'Dedinje' rekorderi u broju operacija".

ALO - Sukob na Bliskom istoku "Klanica". Podvig Er Srbije "Srbi za dlaku izbegli hamasovim projektilima".

BLIC - Drama poznatog Novosađanina Dušana Mihaleka: "Hamas oteo unuka Srbina iz Izraela". Pritisci "Sankcije Srbiji prazna pretnja ili realna pretnja?", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - Mozak Hamasovog pira "Mohamed iscrtao napad na Izraelce". Novine saznaju da dolaze emisari Zapada u Srbiju "Petorka dolazi da još snažnije pritiska Vučića".

DANAS - "Rat se razbuktava, izrael uzvraća udarac", sukob na Bliskom istoku. Profesorka Vesna Rakić Vodinelić o mogućem izručenju Milana Radoičića Kosovu "Može Vučić da bude rod i pomozi Bog, to ne utiče na ekstradiciju".

NOVA - "Bojkot Vučića i manje novca za Srbiju", kako Evropska unija može da nas kazni zbog Banjske. Sukob na Bliskom Istoku "Hamas ponizio Izrael, počinje okupacija Gaze".

INFORMER - "Izrael znao da će Hamas napasti?!", o sukobu na Bliskom istoku. Ćerka Avrame Izrala Olga Izrael Dojč: "Strepim da će mi teroriti ući u stan".

KURIR - Sukob na Bliskom istoku: "Odmazda". Trbuhom za kruhom "Vredni vulkanizeri iz Nepala menjaju gume vozačima u Srbiji", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - List navodi da rusku službu optužuju za umešanost "Putinova operacije gambit u izraelu". Policija neće praštati "Počinju kazne za pešake sa slušalicama", piše list.

(Beta, 10.10.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »