Naslovne strane dnevnih novina za petak 13. oktobar

Beta 13.10.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 13. oktobar, pišu o sukobu Izraela i Hamasa i potezima nekadašnjeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića nakon hapšenja zbog događaja u Banjskoj, a prenose i delove iz sinoćnog TV intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ALO - Sukob na Bliskom Istoku "Ulice su puste, živimo u strahu!" Premijerka Ana Brnabić "Opozicija moli Hila da pomeri izbore".

BLIC - O hapšenju Srbina u Francuskoj u tekstu "'Srbin Braca mučio, ubijao i vodio šverc droge i oružja". "Izbori 17. decambra", iz intervjua Aleksandra Vučića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Gazu čeka konačan obračun", piše list o sukobu Izreala i Hamasa. "Vučić prelomio: Srbija na izbore ide 17. decambra".

DANAS - "Radoičić sklanja imovinu za slučaj da bude osuđen", piše list. Policajac Goran Stamenković koji je jedini osuđen za rušenje u Hercegovačkoj navodi "Hrkalović me prisilila da priznam krivicu".

NOVA - Poslanik Narodnog pokreta Srbije Borislav Novaković u intervjuu za list kaže "Vučić nas je vratio u devedesete i čeka nas socijalni bunt". List prenosi izjavu ambasadora SAD Kristofera Hila "Voleo bih da Srbija shvati da je Kosovo nezavisno" i odgovor poslanika Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute, koji je ambasadora upitao "A da narod Srbije prizna Teksas".

INFORMER - "Ubićemo sve koji su u Hamasu", premijer Izraela nema milosti. Automobili će se opet izvoziti, piše list u tekstu "Električna 'panda' iz Šumadije".

KURIR - Sukob na Bliskom Istoku "Kiša raketa". Neodgovorno ponašanje paljenjem strnjike "Opasno".

SRPSKI TELEGRAF - Iz kriminalnog miljea "Korać maskiran gledao ubistvo Saleta Mutavog". Premijerka tvrdi "Opozicija molila Hila da pomeri datum izbora".

POLITIKA - "Raspisaću izbore za 17. decembar", iz Vučićevog intervjua. O sukobu Izraela i Hamasa pod naslovom "Za SAD su Rusija, Iran i Hamas 'Osovina zla'".

(Beta, 10.13.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »