Naslovne strane za nedelju, 22. oktobar

Beta 22.10.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 22. oktobar pišu o poseti "velike petorke", izaslanika Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država Prištini i Beogradu, o početku 66. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, i o drugim temama.

BLIC - "Lajčak upozorio Kurtija: ZSO što pre", o porukama sa sastanka predstavnika "velike petorke", izaslanika EU i SAD koji su u subotu posetili Prištinu i Beograd. List piše o nagradnoj igri "Najdomaćin" za koju su prijave u toku "Posle poziva ministarke Tanasković utrostručen broj prijava za izbor za 'Najdomaćina'".

VEČERNJE NOVOSTI - O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima EU i Sjedinjenih Američkih Država "Težak razgovor sa 'petorkom'". "Kurti sad počeo da isteruje i monahe", o otkazivanju produženja boravka igumanu manastira Devine vode, od strane kosovskih vlasti.

POLITIKA - "Otvoren 66. Međunarodni beogradski sajam knjiga", list piše o otvaranju Međunarodnog sajma knjiga na Beogradskom sajmu. Reditelj Radoš Bajić u Razgovoru nedelje za list kaže "'Herojima Halijarda' dirnuo sam u osinjak".

(Beta, 10.22.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »