Naslovne strane za četvrtak, 2. novembar

Beta 02.11.2023

Naslovne strane beogradskih dnevnih novina za četvrtak, 2. novembar 2023. najavljuju tekstove o raspisanim izborima na republičkom i lokalnom nivou, dešavanjima na Kosovu i na Bliskom Istoku.

ALO - "Srbija bira svoj put", raspisani izbori. Protest policije na Kosovu: "Lažeš nas, Kurti", piše list.

BLIC - "Koalicije mač sa dve oštrice", raspisani izbori. Bliski Istok: "Iran plete mrežu oko Izraela".

VEČERNJE NOVOSTI - "46 dana bitke za glasove", raspisani izbori. Cilj novog plana Zapada: "Kosovo da priznajemo mic po mic".

DANAS - "Đilas: U strahu od poraza Vučić se vratio Šešelju", piše list o raspisani izborima. "Dogovor izgleda nisu ni želeli", desnica bez jedne liste.

NOVA - Intervju sa Miroslavom Aleksićem: "Pored Beograda šansa za promenu vlasti i u Srbiji". "Panika zbog rejtinga, Šešelj uz Nikolića poslednja linija odbrane SNS".

INFORMER - "Srbija ide na izbore" raspisani izbori za 17. decembar. List piše: "Satanisti ili huligani, polomljeni krstovi na grobovima", na pravoslavnom Železničkom groblju u Kikindi.

KURIR - "Trka počinje", glasanje zakazano za 17. decembar, kampanja će trajati 45 dana. "Plavi šlemovi", strani mediji da su u toku tajni pregovori da američki vojnici uđu u Gazu posle uništenja Hamasa, piše list.

SRPSKI TELEGRAF - List piše "Plan SAD, Indije i Izraela izazvao ratove". "Dva šah mata za opoziciju u 48 sati", list piše da je Srbija dobila pohvale iz MMF i Evropske komisije.

POLITIKA - "Životni standard i Kosovo glavne teme u kampanji", raspisani izbori. Kosovo: "Priština nameće potpunu zabranu za KiM tablice".

(Beta, 11.02.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »