Naslovne strane za petak, 17. novembar 2023. godine

Beta 17.11.2023

Na naslovnim stranama izdanja za petak, 17. novembar, beogradske dnevne novine pišu o smrti glumca Žarka Lauševića, regionalnom Sajmu vina u Beogradu, protestu poljoprivrednika, ratu u Gazi.ALO - "U prvih 48 sati više od 40.000 prijavljenih za studentsku karticu", navodi list. List prenosi izjavu predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog "Rusija sprema rat na Balkanu".

BLIC - "Ispovest Žarka Lauševića u Zabeli", piše list o knjizi umrlog glumca. O tvrdanjama predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog "Rusija će izazvati rat dve države na Balkanu".

VEČERNJE NOVOSTI - O novom zakonu u Hrvatskoj "Jezička čistoća udar na ćirilicu". "Balkanci da drže volan" predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Sajmu vina u Beogradu.

DANAS - "Čovek osenčen tugom" - o smrti glumca Žarka Lauševića. Pod naslovom "Obrađujem 150 jutara zemlje, a spao sam na prosjački štap", list piše o protestu poljoprivrednika u Vojvodini.

INFORMER - O susretu američkog i kineskog predsednika, list piše "Džo Bajden izvređao Sija - 'On je diktator'". List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Sajma vina "Srbija će vinom osvojiti Evropu".

KURIR - Pod naslovom "Pun ko brod", list piše o funkcioneru Socijalističke partije Srbije Igoru Braunoviću. O deonici autoputa Ruma-Šabac, list piše u tekstu "Put spasa".

NOVA - "Vratićemo normalnost u Beograd", rekao u intervjuu Vladimir Obradović, kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda. "Ovo je grobnica, doneli su nam samo teror i smrt", o Palestincima zarobljenim u bolnici "Al Šifa" u Gazi.

POLITIKA - "Ljudi u Srbiji ljube slobodu više od svega", rekao Vučić na otvaranju Sajma vina. O projekciji necenzurisanih snimaka napada u Izraelu 7. oktobra: "Izrael želi da svi saznaju razmere Hamasovih zločina".

SRPSKI TELEGRAF - O glavnom tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću, list piše pod naslovom "Šta krije specijalni tužilac?". Sa Sajma vina u Beogradu, list prenosi izjavu predsednika Srbije "Vučić: Naš sajam vina bolji od onog u Italiji".

(Beta, 11.17.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »