Naslovne strane za subotu, 18. novembar

Beta 18.11.2023

Na naslovnim stranama izdanja za subotu, 18. novembar, beogradske dnevne novine pišu o smrti glumca Žarka Lauševića, o Pošti Srbije, pritiscima na Beograd i Republiku Srpsku.

BLIC - "Noletovih 400 nedelja na vrhu svetske liste", o novom rekordu srpskog tenisera Novaka Đokovića. Kusturica o smrti glumca Žarka Laušević: "Živjeti kao Lauš nije bilo nimalo lako".

VEČERNJE NOVOSTI - "Pošta na skeneru policije" proverava se poslovanje tog preduzeća. O pritiscima na Beograd i Republiku Srpsku list piše: "Širiće se crna lista Vašingtona".

DANAS - Glumica Svetlana Bojković u intervjuu za list "Jedino gore stanje od ovog je građanski rat". Advokat Toma Fila o suđenju na kom je zastupao glumca "Žarko Laušević je bio žrtva okolnosti, a ne ubica".

INFORMER - "Đilas bi da gasi medije", piše list. Pod naslovom "Pokušavam da sačuvam civile u Gazi, ali ne uspevam" list prenosi izjavu izraleskog premijera Benjamina Netanjahua.

ALO - "Svi digli ruke od Zelenskog", nazire se kraj rata u Ukrajini. "Lauš za večnu kuću izabrao Beograd", piše list.

KURIR - Glumica Gorica Popović o preminulom kolegi "Laušević se razlikovao od beogradske dece, bio je vukovac, skroman i ozbiljan." O sporazumu Srbije i Severne Makedonije "Nova vizija: do Skoplja šinama 200 na sat, veliki projekti dižu i životni standard."

NOVA - Srednjoškolka iz Žitorađe obezbedila 30.000 evra "Magdalena skupila novac da spase život bolesnoj sestri". Pod naslovom "Nalog moćnika jači od suda i policije" list piše o štrajku u Pošti i upadu policije u "D Express".

POLITIKA - "OEBS šalje posmatrače na izbore 17. decembra" o praćenju izbornih procesa u Srbiji. "Kosovo je okupirani deo Srbije" izjava poslanika AFD-a u Bundestagu Petra Bistrona.

SRPSKI TELEGRAF - Povodom smrti glumca Žarka Lauševića, list piše: "Lauš nije dočekao unuče". "Ultimatum CIA Zelenskom" piše list o odbrojanim danima predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

(Beta, 11.18.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »