Naslovne strane za utorak 21. novembar

Beta 21.11.2023

Dnevni listovi, izdanja za utorak 21. novembar 2023, pišu o oproštaju od glumca Žarka Lauševića, štrajku poštara, istupu predsednika države Aleksandra Vučića u SANU, o tome kako vremenske prilike utiču na glasanje.

BLIC - "Bez suza, ljutiće se", oproštaj od Žarka Lauševića. Mini istraživanje o izlaznosti birača: "I vreme utiče na izbore".

VEČERNJE NOVOSTI - "Ne smemo se odreći ni naroda ni teritorije", izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na obeležavanju Dana SANU. Oproštaj od Žarka Lauševića "Poslednji aplauz za princa glume".

DANAS - Oproštaj od Žarka Lauševića "Tragičan junak jednog zlog vremena". Sa političke scene "Vučić i Šešelj pojeli 30 godina kupujući vreme".

NOVA - "Vlada preti poštarima, oni nastavljaju štrajk", piše list. Uoči izbora "Povratak u devedesete, Vučić kao Milošević, obmanjuje birače radi opstanka na vlasti".

POLITIKA - "Važno je da čuvamo ono što nam pripada", predsednik države Aleksandar Vučić na obeležavanju Dana SANU. Oproštaj od Žarka Lauševića "Uz sve životne nedaće, uspeo je da ostane umetnik".

SRPSKI TELEGRAF - "Nećemo se odreći svog naroda", poručuio u SANU predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Lauš ispraćen uz plač i pesmu", piše list.

KURIR - "Poslednji aplauz, završilo se Tvoje putovanje, ostala je tišina", o ispraćaju Žarka Lauševića. "Premije", Piksi će za plasman na Euro dobiti 1.114.000 evra, a igrači po 100.000, piše list.

ALO - "Stiže lek za decu leptire", na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića RFZO dala saglasnost za uvoz leka. List piše i da će od leta u domovima zdravlja ponovo raditi zubari koji će besplatno vršiti preglede pacijenata.

INFORMER - "Odlete nam Lauš", piše list o ispraćaju na kremaciju glumca Žarka Luševića. Srbija bi na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj mogla da bude u "grupi smrti" i već na staru takmičenja da dobije najteže protivnike, piše list.

(Beta, 11.21.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »