NDSS i POKS: Vlast uništava bilborde koalicije NADA širom Srbije

Beta 21.11.2023

Koalicija NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije (NDSS) i Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS), saopštila da se poslednjih dana, u više od dvadeset gradova Srbije, po nalogu vlasti, uništavaju njihovi promotivni bilbordi.

Iz ove koalicije su istakli da osuđuju ovakvo ponašanje vlasti i njima bliskih ljudi.

"U vremenu nezapamćenog medijskog mraka, jednoumlja i javnog govora mržnje protiv svakog ko ima drugačije mišljenje od vlasti, počelo je i fizičko uništavanje bilborda, kako bi se i na taj način građani sprečili da vide predizbirne poruke opozicije", istakli su iz koalicije NADA u današnjem saopštenju.

Dodali su da je, nakon blokiranja porodične kuće jednog od vođa protesta poljoprivrednika, fizičkih napada na opozicione političare i blokiranja prilaza opozicionim štandovima i tribinama, sada na red došlo i uništavanje opozicionih promotivnih bilborda.

"Koalicija NADA opominje režim Aleksandra Vučića da ustavno pravo na slobodu mišljenja i političkog delovanja neće uspeti silom da onemogući, niti će uplašiti građane željne promena", zaključili su iz ove koalicije.

(Beta, 11.21.2023)

Povezane vesti »

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »