Naslovne strane za četvrtak 30. novembar

Beta 30.11.2023

Beogradske dnevne novine u izdanjima za četvrtak 30. novembar, na prvim stranama pišu o izborima, novcu koji vlast daje penzionerima i srednjoškocima, Kosovu, protestu roditelja dece ubijene u OŠ "Vladislav Ribnikar".

ALO - "Danas počinje isplata 20.000 dinara penzionerima", piše list. List prenosi izjavu predsednika Srbije - "Vučić: Stanci i tajkuni uložili desetine miliona evra da me svrgnu".

BLIC - "Političar optužen za silovanje", otpužnica protiv novosadskog političara. Vremenske prilike: "Za 48 časova od 0 do 23 stepena pa opet na nulu".

VEČERENJE NOVOSTI - "Beogradu predlažu sramnu trampu", list piše da je američki ambasador Kristofer Hil ponudio ZSO a da Srbija ne ometa članstvo Kosova u UN. Najava: "'Pande' na struju iz Kragujevca".

DANAS - Protest roditelja đaka ubijenih u OŠ "Vladislav Ribnikar": "Ko se pravi da se 3. maj nije desio". Izborna kampanja: "Šešelj je u SNS uticajniji od Vučevića", piše list.

NOVA - O privatnom snimku opozicionog političara Đorđa Miketića: "Vučić i BIA tandem za niske izborne strasti". Nenad Jezdić dobitnik nagrade "Raša Plaović" "Ne prepuštam se konvencijima u tome je sloboda".

INFORMER - Sa mitinga u Užicu iz obraćanja predsednika države Aleksandra Vučića: "Služim Srbiji ne strancima ili tajkunima". "Drogirao se snimao pa napao državu da ga špijunira", naslov teksta o privatnom snimku opozicionog političara Đorđa Miketića.

KURIR - "Krvna osveta", u Španiji uhapšen opasan kriminalac iz Srbije koji je planirao da likvidira ubice svog brata. List piše: "Povišica: Od Nove Godine lekari specijalisti zarađivače više od 1.200 evra".

SRPSKI TELEGRAF - List piše da nema istrage, kako navodi, protiv šefa mafije: "Filipa Koraća štite srpski tužioci?" List piše "Prosečna plata biće 1. 400 evra, penzija 600".

POLITIKA - Kampanja "Vučić: U svrgavanje vlasti uloženo desetine miliona evra". Najava "Šumadija čeka 'pandu'".

(Beta, 11.30.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »