Naslovne strane za subotu, 2. decembar 2023. godine

Beta 02.12.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 2. decembar, najviše pišu o predizbornoj kampanji za izbore zakazane za 17. decembar.ALO - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić u intervjuu za taj list "Ostajem veran Vučiću".

BLIC - "Političari se na Tiktoku bore za glasove mladih", piše list. "Simići prave med a Birtaševići gaje voće na 10 hektara", o kandidatima za "Najdomaćina 2023.".

VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa međunarodne konferencije o klimatskim promenama u Dubaiju "Kako da se borimo za klimu dok se ratuje?!".

DANAS - "Slučaj Miketić: Seks, BIA, laži i odgovornost", piše list." Tužilaštvo ne reaguje na aferu u kol centru SNS-a", piše list.

NOVA - "Samo na hranu ode jedna plata", o ceni osnovnih životnih namirnica. "'Žmure' na falisfikate potpisa da bi osvojili što više mandata", piše list.

INFORMER - Povišice od Nove Godine "Lekarima plate od bar 1.250 evra". List prenosi izjavu Predsednika Srbije "Opozicija nema politiku, samo mržnju".

KURIR -"Vučić: Mi glasove ne tražimo u Hrvatskoj nego u Srbiji". Glumac Petar Božović u intervjuu za list "Vraćam reči i misli vladike Nikolaja na Kolarac, tamo mu je i mesto".

SRPSKI TELEGRAF - "Tramp objavio rat farmakomafiji" o tvrdnjama bivšeg predsednika SAD da je Fajzer prevario narod da se vakciniše. "Traže da priznamo Kosovo ili neće dati Srbima da glasaju" list prenosi izjavu Aleksandra Vučića o Prištini i Zapadu.

POLITIKA - "Bićemo najveće iznenadjenje 17. decembra", rekao je lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić koji na izbore izlazi u koalciji sa pokretom "Otete bebe" i strankom Dosta je bilo Saše Radulovića. "Očekujem dvocifren rezultat na izborima", rekao je lider Pokreta za obnovu kraljevine Srbije Vojislav Mihailović čija stranka sa Novom Demokratskom strankom Srbije čini koalicju NADA.

(Beta, 12.02.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »