Naslovne strane za utorak 26. decembar

Beta 26.12.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka, 26. decembra najviše pišu o protestima zbog navoda dela opozicije o izbornoj krađi a bave se i problemima u vezi računa za struju.

SRPSKI TELEGRAF - "Oživeli smo srpsko selo", kaže Milan Krkobabić predstavljajući rezultate svog ministarstva.

BLIC - "Potonuli 'Kartel" radio bez dozvole', piše list o splavu na Savi koji je potonuo. List piše i da je ukinuta presuda za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

DANAS - "Ko krade izbore krade i budućnost", o protestu studenata u centru Beograda. "Postoje pravni lekovi za šokantni izborni nered", kazao je bivši sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević.

NOVA - "Traže otvaranje biračkog spiska", o protestu studenata u centru Beograda. "U šabačkoj bolnici ne radi čak ni merač krvnog pritiska", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Popust za struju na uplatu kao i u oktobru", piše list. "I Rusi ukazali na pipke Nemačke u 'Majdanu' u Srbiji", piše list.

POLITIKA - "Moskva razotkrila planove Zapada za Majdan u Beogradu", piše list."Kako platiti novembarski račun za struju", o problemima gradjana zbog EPS-a.

KURIR - "Spasite mi sina", poslednje reči majke na samrti posle teške saobraćajne nesreće. List prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji kaže da "nikome neće dati da sruši Srbiju" i "da se ne skriva od siledžija".

INFORMER - List piše: "Nastavlja se divljanje poraženih na izborima".

ALO - "Đilas preti s 1.000 ljudi pod oružjem", piše list. "Ništa od pahulja, kiša za Novu godinu", piše list.

(Beta, 12.26.2023)

Beta »

Društvo, najnovije vesti »