Naslovne strane za sredu 10. januar

Beta 10.01.2024

Beogradska štampa na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. januar, piše o proslavi Dana Republike Srpske, najavi opozicije da će nastaviti protest, novom francuskom premijeru i drugim temama.

ALO - "Kosovo će ostati pusto" o viznoj liberalizaciji koja je stupila na snagu 1. januara.

BLIC - "Srpski plaćenik" iz Ukrajine kaže: "Rusi nas tretiraju kao stoku". Sneg u Srbiji do kraja nedelje: "Četiri opasnosti koje donosi ledeni talas". "Plan opozicije: Na tri fronta do novih izbora" - piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - O proslavi Dana RS list donosi tekst "Srpska jača od Zapada".

DANAS - "Ko ima koristi od kontrole srpskog tržišta" - da li Vladina odluka da uredbama ograniči cene hrane i naftnih derivata opravdana. "Policajci s fantomkama prebijali demonstrante" - o protestu 24. decembra 2023. u Beogradu.

INFORMER - "Amerikanci i Bošnjaci bi da hapse Dodika?" o reakcijama na proslavu Dana RS, "Đilasovci sad koriste i mrtvog Ivanovića", o najavi opozicije da će novi protest biti 16. januara na godišnjicu smrti Olivera Ivanovića.

KURIR - "Republika Srpska obeležila 9. januar uprkos tome što je gledaju kroz nišan" piše list.

NOVA - "Debakl na Kosovu Vučić prikriva slavljenjem RS", o načinu na koji je Dan RS obeležen u Srbiji. List prenosi izjavu kandidata liste Srbija protiv nasilja Pavla Grbovića "Nismo oteli mandate, pa da ih vraćamo".

POLITIKA - "Srpska ne želi sukobe" piše list. "Meteorski uspon mladog Makronovog miljenika", Francuska dobila novog premijera.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o protestima poljoprivrednika u Nemačkoj "Slom imperije: Nemačka skroz blokirana".

(Beta, 01.10.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »