Naslovne strane za petak 12. januar

Beta 12.01.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka 12. januara pišu o rejtingu socijalista, punim zdravstevnim ordinacijama zbog kašlja, kao i o "sukobu meteorologa".

ALO - U tekstu "Mašina za ubijanje" list piše o Pančevcu Darku Geisleru koji je likvidiran u Brazilu. O niskim temperaturama pod naslovom "-15 stepeni, Moskva toplija od Srbije".

BLIC - "Hoće li zimski raspust biti produžen ?", pita list. "Rat meteorologa", o sukobu onih koji prognoziraju vremenske prilike.

VEČERNJE NOVOSTI - "Manjak tužilaca ugrozio sudjenje za "Ribnikar", piše list. "Amerikanci naoružavaju Kurtija, dok on Srbe tera u "vojsku", piše list.

DANAS - "Sad svi peru ruke od kol- centra SNS-a", piše list. "Slobodni izbori na Krčedinskoj adi", naslov je autorskog teksta redovnog člana SANU i jednog od inicijatora Proglasa Vladice Cvetkovića.

INFORMER - List prenosi izjavu ruskog predsednika Vladimira Putina "Bez Rusije neće biti ni Evrope". List piše i o navodnim biračima za koje opozicija tvrdi da su "fantomski".

KURIR - O protestima poljoprivrednika u Nemačkoj list piše u tekstu "Traktorima na Šolca".

NOVA - "Orbanov zet u Begradu kupio 11 luksuznih objekata", piše list. "Vučić sveo SPS na nivo priveska", naslov je o rejtingu Socijalističke partije Srbije.

POLITIKA - "Bez pomoći države EPS ne bi imao istorijski rezultat", rekla je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović. "Ordinacije pune pacijenata koji kašlju", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - O obeležavanju Dana Republike Srpske u tekstu "I Đinđić čestitao Mladiću rođendan Srpske, ali niko ga tada nije osuđivao kao sada Vučića". List prenosi izjavu geopolitičkog autora Džordža Fridmena "Srbi, manite se EU, držite se Amerike".

(Beta, 01.12.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »