Naslovne strane za ponedeljak 29. januar

Beta 29.01.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 29. januar 2024, pišu o mogućem sastavu nove Vlade Srbije, a bave se i pokrajinskim i beogradskim izborima.

BLIC - List objavljuje svoju tradicionalnu listu "50 najmoćnijih" u Srbiji. "Četiri meseca svi u kasarne, pa vikend kod kuće", piše list o tome kako bi izgledao novi obavezni vojni rok.

VEČERNJE NOVOSTI - "Verujem da će SPS biti deo nove vlade", kazao je funkcioner Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević. "Naučnicima od 90.000 do 150.000", tekst o navodnom povećenju plata, posle 13 godina.

DANAS - "Sporna regularnost izbora u Vojvodini", rekao je za list sudija u penzija Savo Đurđić. "Porodilje gube veru u lekare", piše list.

NOVA - "Tri imena u igri za premijera", piše list. "O Beogradu ne odlučjuje Nestorović, nego Vučić", rekao je potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović.

POLITIKA - "Državni fakulteti gube brucoše, a privatni gomilaju indekse", piše list. "Specijalni 'dril' za otkrivanje droge", naslov je teksta o aktivnostima policije.

KURIR - "Draguljari", muž Zorane Mihajlović prodaje dijamantski nakit, piše list. List piše i da počinje suđenje roditeljima dečaka koji je počinio masakr u školi "Ribnikar".

SRPSKI TELEGRAF - "Haške tajne Slobe i Mladića", knjiga otkrila nepoznate detalje. List piše i da Hrvati "Mrze Vučića jer ih gazi na svim poljima".

ALO - List prenosi izjavu ministarke Darije Kisić, pod naslovom "Đilasa baš briga za našu decu". List piše i da su zemlje Kvinte naredile Kurtiju "Dalje ruke od dinara!".

INFORMER - "Država najugroženijima daje po 110.000 dinara", počinje prijava za pomoć obolelim od retkih bolesti, piše list.

(Beta, 01.29.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »