Naslovne strane za ponedeljak 4. mart

Beta 04.03.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o novim beogradskim izborima, početku kampanje Srpske napredne stranke, o Kopaonik biznis forumu i drugim temama.

ALO - Predsednik Srbije o ponavljanju izbora u Beogradu "Vučić: Neka bude borba neprestana do pobede!".

BLIC - "Srpski Davos otvara teme i nudi rešenja za probleme", o otvaranju 31. Kopaonik biznis foruma. List donosi i listu "100 najmoćnijih u medijima".

VEČERNJE NOVOSTI - O početku kampanje Srpske napredne stranke za nove beogradske izbore, list piše "Izbori u Beogradu biće kao referendum". "Srbija će razvijati novi lek za SMA", piše list.

DANAS - Sagovornici lista u tekstu "Izbori na koje (ne) treba izaći" govore o novim beogradskim izborima. Pod naslovom "Podanički mediji glavna poluga vlasti naprednjaka", list piše o izveštaju Fridom hausa.

INFORMER - "Zabraniti Vučića", lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas zahteva da se ime predsednika Srbije i člana SNS Aleksandra Vučića ne koristi u kampanji za ponovljene lokalne izbore u Beogradu, piše list.

KURIR - "10 koraka do izbora", o ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu.

NOVA - O novim beogradskim izborima, list piše u tekstu "Vučićev poraz". "Ukidaju grejanje na ugalj, a otvaraju elektrane na gas", o energetskom i klimatskom planu Srbije do 2050. godine.

POLITIKA - Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Zoran Knežević u intervjuu za list navodi "SANU ne ćuti, ali je pitanje koliko žele da nas čuju". "Širok front i kampanja od vrata do vrata", o početku kampanje Srpske napredne stranke za nove beogradske izbore.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o početku kampanje SNS za lokalne izbore u Beogradu "Vučić vodi SNS u trku za Beograd".

(Beta, 03.04.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »