Naslovne strane za petak 15. mart

Beta 15.03.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 15. mart 2024. pišu o kombinacijama za predstojeće beogradske i lokalne izbore, budućnosti zgrade nekadašnjeg Generalštaba, o manastiru Visoki Dečani i drugim temama.

BLIC - "Đilas za jednu listu, većina opozicije ni da čuje", o potencijalnim koalicijama za nove beogradske i lokalne izbore. "Piksi selektor do 2026. godine", o novom ugovoru Dragana Stojkovića i fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi izjavu patrijarha Porfirija "Srbi neće da pristanu na roditelje jedan i dva". "Kurtijev i Eskobarov dupli pas s Dečanima", o odluci da se manastiru Visoki Dečani vrati zemljište.

ALO - "Piksi ostaje na klupi orlova", trener Dragan Stojković Piksi dobio priliku da vodi Srbiju na Mundijal 2026, piše list.

DANAS - "Vlast ćuti o pozivu da poboljša izborne uslove", smatraju sagovornici lista. "Penzionerima nejasno čemu služe kartice", piše list. Predsednik Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" Igor Đorđević za list kaže "Od septembra mi ne postojimo za Vladu Srbije".

NOVA - "Milan Radoičić vlasnik kompleksa na Dedinju, komšija Ane Brnabić", piše list. O predsedničkim izborima u SAD i spoljnoj politici Srbije u tekstu "Vučić igra na Trampa, EU već okrenuo leđa"

INFORMER - "Eskobar: Srbi na Kosovu pate, Kurti da vrati dinar", specijalni izaslanik SAD posetio Peć. "Hteli da potruju civile u Donbasu", sprečen plan Kijeva, čiše list.

KURIR - O izborima u Rusiji list piše: "Ruski partizani žele da spreče glasanje za Putina". "Direktori gratis na ekskurziju, a deca je papreno plaćaju", o skupim cenama ekskurzija u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF - "Pokreće se velika istraga na VMA", piše list o slučaju nasleđivanja imovine pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića. "Alimentacija će se plaćati i za ljubimca", piše list.

POLITIKA - "Vlada ne poklanja bivši Generalštab", navodi ministar građevine Goran Vesić. "Jeftin evrodizel samo preko e-agrara", piše list.

(Beta, 03.15.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »