Naslovne strane za ponedeljak 18. mart

Beta 18.03.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 18. marta pišu o današnjoj sednici Skupštine Srbije i obeležavanju dve decenije od pogroma Srbe na Kosovu.

ALO - "Tramp: Biće velikog krvoprolića, ako ja ne pobedim", o izbornoj kampanji u SAD. "Čiste misli važnije od punog stomaka", o početku Velikog posta koji traje sedam nedelja.

BLIC - List objavljuje svoju tradicionalnu listu "300 najmoćnijih u Srbiji".

VEČERNJE NOVOSTI - "Zdravstvena knjižica za rad od kuće", piše list o novom pravilniku za tu oblast. "Nećemo dozvoliti da zgaze srpsko ime", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o Kosovu i Metohiji.

DANAS - List piše o tome kakav nastup priprema opozicija u Skupštini Srbije, u tekstu pod naslovom: "Prilika da se čuju na RTS-u". "Sećanja na stradanje, stare i nove "revizije", o obeležavanju dve decenije od "Martovskog pogroma" Srba na Kosovu.

INFORMER - "Car Putin ujedinio Rusiju", piše list o rezultatima na izborima za predsednika u toj zemlji. List piše da se Novak Đoković sprema za najveće sportsko takmičenje i da želi da uzme zlatnu Olimpijsku medalju.

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije, "Vučić o KiM: Dosta su nas varali tobožnji prijatelji! Takve budale više nismo". "Veselja za 200 zvanica do čak 42.700 evra", čpiše list o visokim cenama organizacije svadbi.

NOVA - "Uzlet udarne pesnice SNS na krilima afera i uvreda", piše list o "minulom radu" premijerke i kandidatkinje za predsednicu Skupštine Srbije Ane Brnabić. "Ako Vučić misli da može opet da se igra izbora, preigraće se", izjavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

POLITIKA - "Pogrom na KiM traje i 20 godina kasnije", prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Samo SAD i EU mogu da odblokiraju dijalog", list piše o tome da su razgovori Beograda i Prištine na nikad nižoj tački.

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o situaciji u kojoj se nalaze Srbi na Kosovu i Metohiji: "Spremaju nam mnogo lošeg, ali borićemo se". "Zvezda polako može da slavi titulu", piše list nakon fudbalskih utakmica Mocart Bet Super lige odigranih tokom vikenda.

(Beta, 03.18.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »