Naslovne strane za sredu 20. mart

Beta 20.03.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 20. mart 2024. godine, pišu o izborima, zgradi Generalštaba, navodnim pretnjama Vučiću.

BLIC - "Izborni maraton" - Beogradu predstoji glasanje dva puta uz tri meseca prdizborne kampanje. List piše i da "Nastavnici vode borbu sa CHATGPT" - aplikacijom veštačke inteligencije koja je "nova glavobolja" za njih.

VEČERNJE NOVOSTI - "Mega baza NATO jača pritisak na Srbiju" - NATO u Rumuniji gradi "najveći evropski vojni kompleks" za 2,5 milijarde dolara. List piše i o predstojećoj prijateljskoj fudbalskoj utakmici Srbije i Rusije: "Bratski praznik fudbala".

DANAS - "Zet Donalda Trampa na vratima srpskog Generalštaba" - ko je Džared Kušner, s kojim Vlada Srbije pravi dogovor. List prenosi i izjavu bivše ministarke energetike Zorane Mihajlović o finansijskim rezultatima elektroprivrede: "EPS ništa nije uradio na novim investicijama".

NOVA - Sa sednice Skupštine Srbije: "Đilas: Spremajte se, približilo se" - kraj vlasti SNS. List piše i o novom formatu ABA lige i učešću kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata: "Dubai u ABA ligi, Đorđe Đoković, direktor".

POLITIKA - "Zašto mladi Evropljani nerado idu u NATO vojnike" - list piše da Francuska, da bi zadržala vojni kadar, planira da do 2030. godine da pola milijarde evra za povećanje plata u vojsci i vojnih penzija i za poboljšanje uslova stanovanja u kasarnama. List piše i da je "Bela kuća ljuta na Orbana zbog podrške Trampu".

KURIR - "Brutalno", bračni par iz pakla, pretili Vučiću, naručili sačekušu i pretukli pevačicu "Zvezda granda". List piše i da su se Teodosić i Jelisaveta Orašanin posvađaliu zbog sata od 70.000 evra, "Prekipelo mu".

SRPSKI TELEGRAF - "Padobranci iz 63. brigade junački odbili napad Rosu", list otkriva kako je sprečen upad Albanaca u Gračanicu. "Aleksić udario radnika obezbeđenja", bruka Đilasovaca u Skupštini.

INFORMER - "Roditelji decu uspavljuju lekovima", potpuno ludilo. List piše i da se "NATO priprema za slanje trupa u Ukrajinu", ostvaruju se zlokobne prognoze, Treći svetski rat sve izvesniji.

ALO - "SPC upozorila: Bogate se na patrijarhu Pavlu". List piše i da su nam deca sve više fizički zakržljala, "Ne znaju da se popnu na drvo".

(Beta, 03.20.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »