Naslovne strane za utorak 26. mart

Beta 26.03.2024

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najavljuju tekstove o kojima je reč o terorističkom napadu u Moskvi, odnosu Zapada prema Srbiji, političkoj sceni uoči beogradskih izbora.

ALO - O vremenenskim prilikama u Srbiji: "Baba Marta: Zima i leto za nedelju dana".

BLIC - "Lice zla", ko su osumnjičeni za masakr u Moskvi. U Strazburu o zahtevu Kosova za prijem: "Šta je Savet Evrope i da li je sreda dan D".

VEČERNJE NOVOSTI - O teroritičkom napadu u Moskvi "Novo svetlo: Tajna veza islamista i Ukrajine". Četvrt veka od NATO agresije: "Obezglavljenu kćerku nije hteo da pusti iz zagrljaja".

DANAS - Opozicija povodom tvrdnji predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rejtinzima stranaka: "Vučić hrabri birače za osvajanje Beograda". "Vratio sam se u Čačak jer smena SNS kreće sa lokala", kaže Boško Obradović, bivši lider Dveri.

INFORMER - "'Kosovo' guraju u NATO", povodom toga što je Kosovo postalo pridruženi član Parlamentarne skupštine zapadne vojne alijanse.

KURIR - List piše da je Evropa u strahu od napada Islamske države, nakon terorističkog napada u Moskvi, pod naslovom "Uzbuna".

NOVA - List piše da vlast sve više "namiguje" Istoku: "Srbija klizi u zagrljaj Rusiji". Proširuje se istraga za ubistvo penzionera u KZP "Padinska Skela", piše list pod naslovom "Trojica stražara i zatvorski lekar pod lupom".

POLITIKA - Strazburu i Briselu važnija Priština od Beograda: "Da li je Evropa lagala da iskreno želi Srbiju". "Naša zemlja može brzo da ovlada nuklernom tehnologijom", potpisan ugovor ministarstva zdravlja Srbije i "Rosatoma".

SRPSKI TELEGRAF - "M:Tel je ponos Srbije", intervju sa direktrokrom te kompanije Jelenom Trivan.

(Beta, 03.26.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »